Lotyšsko U18 – Švédsko U20 1:5 (kon.) | Nemecko U20 – Rusko U20 0:7 (kon.)
koniec
Nemecko U20
0:7 (0:3, 0:1, 0:3)
Rusko U20
Sobota 29.12.2012, 15:10 • Ufa Arena • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Rusko dalo gól!
    Rusi sa hneď po buly dostali do prečíslenia 2 na 1, keď si vzal puk do svojej moci Maxim Shalunov, ktorý si nakorčuľoval až pred Cuppera, vylákal ho a prihral YAROSLAVOVI KOSOVOVI, ten do opustenej brány nemohol minúť.
    Asistencia: Maxim Shalunov
     
    53:23
    Rusko dalo gól!
    Prvá strela Nihuschkina sa neujala, následne z otočky pálil Kosov, no ani jeho projektil si cestu do brány nenašiel. Potvrdilo sa však do tretice všetko dobré, VALERI NICHUSHKIN doklepol voľne sa váľajúci puk do odrytej brány.
    Asistencia: Yaroslav Kosov
     
    42:43
    Rusko dalo gól!
    Do útočného pásma si nakorčuľoval YAROSLAV KOSOV, ktorý vystrelil štipľavú strelu spoza obrancu, na počudovanie všetkých to tam padlo!
    Bez asistencii.
     
    33:57
    Rusko dalo gól!
    ALBERT YARULLIN strieľa svoj ďalší gól na šampionáte, opäť tvrdou strelou od modrej, ktorou vymietol ľavý horný roh Cupperovej brány!
    Asistencie: Mikhail Grigorenko, Nikita Kucherov.
     
    12:40
    Rusko dalo gól!
    Ďalší gól z kategórie krásnych. Nail Yakupov nám predviedol úžasnú palicovú techniku, keď sa pohral s obrancami, zmiatol brankára, aby prihral úplne voľnému DANILOVI ZHARKOVOVI, ktorý puk poľahky doťukol do poloodkrytej brány.
    Asistencie: Nail Yakupov, Alexander Khokhlachyov.
     
    09:37
    Rusko dalo gól!
    Hneď po tom, čo Grigrenko prišiel na ľad sa Rusi dostali k puku, Yakupov si nakorčuľoval do útočného pásma, prenechal puk čerstvému Khoklachyovi, ktorý tvrdo vypálil z pravého kruhu, puk sa odrazil od pravého betónu len na hokejku kapitána Ruska NAILA YAKUPOVA, ktorý pohotovo zakončil.
    Asistencia: Alexander Khokhlachyov.
     
    01:20
    Rusko dalo gól!
    V Ufa Aréne sa dnes po prvýkrát jasá, Grigorenko si vzal puk v strednom pásme, nakorčuľoval si na pravý kruh, odkiaľ prihral voľnému NIKITOVI KUCHEROVOVI, ten už do prázdnej bránky nemohol nedať!
    Asistencia: Mikhail Grigorenko.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 2. Kucherov (Grigorenko), 10. Yakupov (Khokhlachyov), 13. Zharkov (Yakupov, Khokhlachyov), 34. Yarullin (Grigorenko, Kucherov), 43. Kosov, 54. Nichuskhin (Kosov), 59. Kosov (Shalunov)


    Nemecko U20: Cupper (Trautmann) - Meiraandres, Kronthaler, Draisaitl, Kahun, Rieder - Ketterer, Keller, Latta, Uvira, Ackermann - Haase, Faber, Kretschmann, Pfoderl, Tiffels - Mebus, Bar, Seksi, Pauli, Reimer
    Rusko U20: Vasilevski (Ustinski) - Yarullin, Nesterov, Yakupov, Khokhlachyov, Zharkov - Dyakov, Dyblenko, Kucherov, Slepyshev, Grigorenko - Mironov, Koledov, Shalun, Tkachyov, Nichushkin - Sergeyev, Mozer, Kosov, Kapustin

    Rozhodca: P. Hodek (CZE), S. Patafie (USA) - R. Jucers (LAT), R. Kaderli (SUI)