Mladá Boleslav – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 4:3 (po pr.) | Most – Jihlava 4:3 (kon.)
Písek – Olomouc 2:0 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:1 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 3:2 (po s.n.)
koniec po predl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Štvrtok 27.12.2012, 17:30 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    64:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Závěrečný nápor Rebelů končí brankou, která přihraje domácímu mužstvu bonusový bod. Gól ale musí hosty obzvláště mrzet, protože MILAN KOSTOUREK na modré čáře jen tak nahodil na branku a spíše se čekalo, že Soldán před brankoviště pohotově dorazí. Na puk ale nedosáhl, přesto někde pod Čiliakovým betonem touš zapadl až do sítě. Asistence: Jan Soldán.
     
    56:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se přece jenom dočkala, znovu srovnává s Rebely krok. Dlouhý pas od Zdráhala převzal na modré TOMÁŠ KAUT a řítil se do samostatného úprku, který zakončil přesnou střelou ho růžku Suchanovy branky. Asistence: Jan Zdráhal, Stanislav Dietz.
     
    50:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vracejí do vedení převážně díky Ondřeji Stehlíkovi, který zavezl puk za branku, zabrzdil a do protipohybu brankáře jej poslal před brankoviště na hůl Miroslava Třetiny. Toho sice ještě Čiliak bravurně vychytal, na dorážku PETRA POLODNY už ale nedosáhl. Asistence: Miroslav Třetina, Ondřej Stehlík.
     
    36:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    V závěru přesilové hry Třebíč vyrovnává kuriózní brankou. LUKÁŠ SLÁMA napřáhl metr za modrou čárou, trefil padajícího obránce Rebelů, od kterého se puk odrazil vysoko nad hrací plochu a obloučkem zapadl až za dezorientovaného Suchana. Asistence: Jan Křivohlávek.
     
    35:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka Třebíče. Přihrávku od modré z hole Maleny poslal DAVID RANGL z oblasti levého kruhu okamžitě k bližší tyči. Asistence: Rostislav Malena, David Dolníček.
     
    33:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ukázková teč MILANA KOSTOURKA posílá Rebely do dvoubrankového vedení. Přesně před Čiliakem do sítě srazil Ostrčilovu střelu od modré. Asistence: Radim Ostrčil, Marian Morava.
     
    27:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina krátce po vyloučení Dlapy propuká v gólovou radost. Střelu od modré z hole Ostrčila ještě Čiliak vyrazil, ale jenom před sebe, kde se puku zmocnila dvojice JELÍNEK - Vondráček a po několika odrazech se podařilo Aleši Jelínkovi puk zamést do sítě. Asistence: Roman Vondráček, Radim Ostrčil.

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 28. Jelínek (Vondráček, Ostrčil), 34. Kostourek (Morava, Ostrčil), 51. Polodna (Třetina, Stehlík), 65. Kostourek (Soldán) - 36. Rangl (Malena, Dolníček), 37. Sláma (Křivohlávek), 57. Kaut (Zdráhal, Dietz)


    BK Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Ostrčil, Jelínek, Morava, M. Blažek, Starý, Soldán, Pecen - R. Vondráček, Knotek, Endál - Ondráček, Kostourek, Rytnauer - Polodna, Třetina, P. Blažek - Musil, Štěpánek, Stehlík
    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Malena "A", Rangl, Dietz, Zdráhal, Dlapa, Sláma "A", Čejka, Bilčík - Laš, Dolníček "C", Káňa - Burian, Ostřížek, T. Vondráček - Křivohlávek, Kaut, Čuřík - Čech, E. Kadela, Přibyl

    Rozhodca: Úlehla, Minář - Čížek, Svoboda