Inter – CFC Janov 1:1 (kon.) | Siena – Neapol 0:2 (kon.) | Bergamo – Udinese 1:1 (kon.)
Bologna – Parma 1:2 (kon.) | Palermo – Fiorentina 0:3 (kon.) | Sampdoria – Lazio 0:1 (kon.)
Turín – Chievo 2:0 (kon.) | AS Rím – AC Miláno 4:2 (kon.)
koniec
AS Rím
4:2 (3:0)
AC Miláno
Sobota 22.12.2012, 20:45 • Stadio Olimpico, Rím • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme videli opäť tri góly. Aktívnejší boli tentokrát Milánčania, no v 61. minúte pridal svoj druhý gól a štvrtý gól domáceho celku aktívny Erik Lamela, ktorý dobre zakončil svojou hlavičkou. V 78. minúte bol po hre rukou nekompromisne vylúčený Marquinhos, ktorý výrazne oslabil svoj tím. Následne nám faul predviedol gólman Goicoechea, ktorý postavil proti sebe Pazziniho. Ten sa v 87. minúte zo značky pokutového kopu nemýlil. Už v 88. minúte vypracoval Pazzini skvelú loptu pre Bojana, ktorý zakončil z ľavej strany a upravil tak na konečných 4:2 pre AS Rím.
    Domáci si tak na svoje konto pripisujú ďalšie tri body a pred Milánom vedú už o päť bodov.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:39:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Destro sa dostal do dobrého zakončenia z pravej strany a získal tak veľmi cenné sekundy. Gólman Amelia ho vykryl, no na rýchly protiútok je už veľmi neskoro.
     
    90+2
    El Shaarawy nám predviedol dobré zakončenie z ľavej strany, no loptu následne schmatol Pjanič, ktorý ju odkopol ďaleko do bezpečia.
     
    90+1
    Yepes nám predviedol dobrý center z rohového kopu, ktorým chcel nájsť Bojana, no pri lopte bol oveľa skôr pozorný Burdisso, ktorý ju odkopol do bezpečia.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Milánčania sa snažia, no domáci hráči sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Nepresná prihrávka od Mexésa končí v rukách pozorného gólmana Goicoechea, ktorý upokojuje hru.
     
    88
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania nám predviedli ďalší nekompromisný úder! Po skvelej hlavičke od Pazziniho gólman Goicoechea loptu vyrazil len k BOJANOVI PERĚZOVI, ktorý nekompromisnou strelou rozvlnil sieť v rímskej bráne.
     
    87
    AC Miláno dalo gól!
    GIAMPAOLO PAZZINI nezaváhal a predviedol nám skvelú delovku, ktorou jednoducho nedal šancu gólmanovi Goicoecheovi. Pokutový kop ako z učebnice.
     
    86
    Domáci gólman Goicoechea zinkasoval žltú kartu! Nekompromisne zložil k zemi Pazziniho, ktorý nám predviedol dobrý prienik po pravej strane! Nasledovať bude pokutový kop!
     
    85
    Muntari odchádza na lekárske vyšetrenia a dúfame, že bude v poriadku. Allegri však už nemôže striedať, a tak dúfa, že sa jeho hráč vráti do hry.
     
    84
    Dobré zakončenie zo štandardnej situácie nám predviedol De Rossi, no v múriku bol napokon trafený Muntari, ktorý obdržal nepríjemný hit do hlavy. Okamžite k nemu pribieha lekárska pomoc.
     
    83
    Domáci nám predvádzajú svoju enormnú bojovnosť. Po peknom prieniku Balzarettiho sa nedovoleným zákrokom previnil Mexés, ktorý ponúkol svojím súperom ďalšiu skvelú šancu.
     
    82
    Po peknej prihrávke od Boatenga sa k lopte na ľavej strane dostal Bojan, no mierne zaváhal a následne z ťažkého uhla nedokázal prekonať pozorného gólmana domácich.
     
    81
    Hlavný rozhodca udelil ďalšiu žltú kartu v tomto zápase. Po tvrdom faule na De Rossiho si ju odnáša Mexés, ktorý nekompromisným sklzom zneškodnil svojho súpera.
     
    80
    Aj domáci tréner Zeman posiela na trávnik posledné striedanie. Namiesto kapitána Tottiho nastúpi na trávnik oddýchnutý Romagnoli.
     
    79
    Hostia následne získali priamy kop zo vzdialenosti približne 23 metrov, ktorý odišiel zahrávať Muntari, no bol len veľmi neúspešný. Loptu odkopol len za bránu domácich.
     
    78
    Hráči domáceho celku budú hrať už len v desiatich! Marquinhos vidí červenú kartu, ktorá bola však veľmi prísna. Po úniku od El Shaarawyho nám predviedol hru rukou.
     
    77
    Florenzi nám predviedol dobrý únik po ľavom krídle a následnú dobrú prihrávku na Destra. Destro však trafil len dobre postaveného Yepesa, ktorý loptu zblokoval do bezpečia.

    Góly: 13. Burdisso, 24. Osvaldo, 30. Lamela, 61. Lamela - 87. Pazzini (pen.), 88. Bojan

    Karty:   54. Burdisso (ASR), 86. Goicoechea (ASR) - 15. Yepes (ACM), 58. Ambrosini (ACM), 81. Mexés (ACM)   78. Marquinhos (ASR)


    AS Rím: Goicoechea - Burdisso, Marquinhos - Balzaretti, Piris - Bradley, De Rossi, Pjanič - Osvaldo (69. Destro), Totti ("C") (80. Romagnoli), Lamela (68. Florenzi).
    AC Miláno: Amelia - De Sciglio, Mexès, Yepes, Constant - Montolivo, Ambrosini ("C") (76. Muntari), Nocerino (56. Pazzini) - Boateng, El Shaarawy, Robinho (70. Bojan).

    Rozhodca: G. Rocchi - E. Liberatore, G. Cariolato