HC Slovan – Kazaň 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:0, 0:1,1:1)
Ak Bars Kazaň
Sobota 22.12.2012, 17:30 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Slovan dal gól!
    MICHAL VONDRKA si položil Barulina na ľad a len usmernil trajektóriu puku za jeho chrbát. Rozhodujúci gól strieľa Vondrka.
     
    52:18
    Slovan dal gól!
    Hlavný stále telefonuje s videorozhodcom. Sekera strieľal, puk bol zrazený pred Barulinom, hostia reklamujú vysokú hokejku. Po dlhej, dlhej porade napokon gól uznaný. Autorom je MÁRIO BLIŽŇÁK. Asistencie: Andrej Sekera a Michel Miklík.
     
    44:14
    Kazaň dala gól!
    Kytnár si v strednom pásme nerozumel s Kukumbergom, puk sa dostal ku Korneyevovi, ten prihral na druhú stranu voľnému ALEXEIOVI MOROZOVOVI, ktorý nakorčuľoval na kruh a prestrelil Jara do opačného dolného rohu bránky. Asistencia: Konstantin Korneyev.
     
    37:34
    Kazaň dala gól!
    Medvedev dostal na medzikružie prihrávku, neulakomil sa na strelu, prihral na bránkovú čiaru JARKKO IMMONENOVI, ktorý vystrelil po ľade, JJ jeho strelu vyrazil a Jarkko odrazený puk zdvihol hore a vsietil. Asistencie: Evgeny Medvedev a Dmitry Obukhov.
     
    18:47
    Slovan dal gól!
    Bartovič puk prenechal na bránkovej čiare LIBOROVI HUDÁČKOVI, ktorý nakorčuľoval ku kruhu, vystrelil a puk končí v opačnom dolnom rohu Barulinovej bránky. Asistencia: Milan Bartovič a Michal Sersen.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 19. Hudáček (Bartovič, Sersen), 53. Bližňák (Sekera, Miklík), 66. Vondrka - 38. Immonen (Medvedev, Obukhov), 45. Morozov (Korneyev)


    HC Slovan Bratislava: Janus - Sigalet, Višňovský, Sersen, Sekera, Švarný, Tabaček, Trška, Preisinger - Vondrka, Bližňák, Miklík - Hudáček, Lipiansky, Bartovič - Dravecký, Kytnár, Kukumberg - Ölvecký, Šťastný, Kudrna
    Ak Bars Kazaň: Barulin - Korneyev, Nikulin, Medvedev, Kulyash, Yemelin, Panin, Zakharchuk, Sokolov - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obukhov - Darzins, Tereshchenko, Petrov - Lukoyanov, Bodrov, Golubev

    Rozhodca: Anisimov, Husev, Streltsov, Tarasov,

    Diváci: 10.055