Skalica – B. Bystrica 5:1 (kon.) | Martin – Nitra 3:6 (kon.) | Poprad – Žilina 4:3 (kon.)
Zvolen – Piešťany 3:2 (po pr.) | Trenčín – Košice 3:9 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:9 (0:2, 1:4, 2:3)
HC Košice
Piatok 21.12.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Košice dali gól!
    No, ale stále nie je koniec. Deviaty gól strieľajú aj Košičania a stále majú dosť času na strelenie toho desiateho. Veľká potupa pre domácich. Strela od modrej od MICHALA NOVÁKA skončila v sieti. Asistencia: Marek Slovák.
     
    57:58
    Trenčín dal gól!
    Aj Dukla napokon dokázala využiť presilovú hru v závere zápasu a koriguje na rozdiel piatich gólov. Marosz si počkal a peknou prihrávkou ešte našiel pred úplne voľnou bránkou TOMÁŠA KLÍMU, ktorý strieľa tretí gól Dukly. Asistencie: Rostislav Marosz, Jakub Gašparovič.
     
    53:20
    Košice dali gól!
    Habšuda stratil čistý puk zo svojej hokejky a z domácich tribún sa ozýva obrovský piskot. MAREK SLOVÁK mu vzal puk z hokejky a poslal ho za Kristínov chrbát. Bez asistencie.
     
    49:43
    Košice dali gól!
    Ďalšia presilovka Košíc využitá a ďalšia odohratá na veľmi slušnej úrovni. Peknú kombináciu v útočnom pásme zakončil strelou od modrej čiary MAREK KOLBA. Asistencie: Marek Slovák, Štěpán Novotný.
     
    45:48
    Trenčín dal gól!
    RICHARD LELKEŠ si položil Hyláka na zem a bekendovým blafákom skóruje.
     
    33:31
    Košice dali gól!
    Gól v oslabení Košíc, ale keby si to videli, aký.Pašek vyhral buly, Šeda posunul MAREKOVI KOLBOVI, ktorý trafil puk do prázdnej bránky. Kristín sa ani len nepohol. Asistencie: Michal Šeda, Dušan Pašek.
     
    24:03
    Košice dali gól!
    Nemožné. Košičanom to dnes padá a padá. Strelu Štrbáka od modrej tečuje za Škrečkov chrbát RICHARD JENČÍK. Asistencia: Martin Štrbák.
     
    23:21
    Trenčín dal gól!
    Hylákova bránka napokon dobytá a Trenčania sa dostávajú na rozdiel troch gólov. Gašparovič pokus bekednom vyrazil Hylák len pred ROSTISLAVA MAROSZA, ktorý do prázdnej bránky koriguje. Asistencie: Jakub Gašparovič, Richard Lintner.
     
    22:05
    Košice dali gól!
    A ďalší gól v sieti Dukly. Novic Škrečko sa nestihol ani poriadne rozcvičiť a už loví puk zo siete. PETER BOLTUN unikol z vlastného obranného pásma a z ľavého krídla prekonal nerozchytaného Škrečka. Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    21:53
    Košice dali gól!
    Mikula stratil puk pri mantineli, z čoho vyplynul tretí gól v sieti Kristína. Jokeľ puk vybojoval prihral ho na hokejku DUŠANA PAŠEKA, ktorého pokus zápästím sa od tyčky odráža do bránky. Asistencia: Oliver Jokeľ.
     
    19:59
    Košice dali gól!
    Bojovať sa oplatí až do konca a potvrdili to teraz hostia. V poslednej sekunde strieľajú druhý gól do šatne. Svitana vybojoval puk pri mantineli, prihral ho TOMÁŠOVI BULÍKOVI a ten strieľa gól. Asistencia: Patrik Svitana.
     
    17:44
    Košice dali gól!
    25 sekúnd pred koncom oslabenia Dukly prichádza prvý gól duelu, Košice využívajú presilovku. Svitanovu strelu od modrej tečoval pred Kristínom za jeho chrbát MILAN TAKÁČ. Asistencie: Patrik Svitana, Juraj Cebák.

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 24. Marosz (Gašparovič, Lintner), 46. Lelkeš, 58. Klíma (Marosz, Gašparovič) - 18. Takáč (Cebák), 20. Bulík, 22. Pašek (Jokeľ), 23. Boltun (Mlynarovič), 25. Jenčík (Štrbák), 34. Kolba (Šeda, Pašek), 50. Kolba (Novotný), 54. Slovák, 59. Novák (Slovák)


    HK DUKLA Trenčín: Kristín – Bednár, Bokroš, Lintner, Pozník, Koma, Imrich, Habšuda, Vizváry – Tybor, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, Marosz, Jak. Gašparovič – T. Klíma, Nemček, Mikula – Filo, Broska, Jakúbek.
    HC Košice: Hylák – Cebák, Takáč, Kolba, Štrbák, Novák, Šeda, Macejko – Svitana, Bulík, Jenčík – Novotný, M. Slovák, Mat. Chovan – Jokeľ, Pašek, Hinďoš – Mart.Chovan, Boltun, Mlynarovič.