Fiorentina – Siena 4:1 (kon.) | Juventus – Bergamo 3:0 (kon.) | AC Miláno – Pescara 4:1 (kon.)
Catania – Sampdoria 3:1 (kon.) | Chievo – AS Rím 1:0 (kon.) | CFC Janov – Turín 1:1 (kon.)
Parma – Cagliari 4:1 (kon.) | Neapol – Bologna 2:3 (kon.)
koniec
AC Miláno
4:1 (1:0)
Delfino Pescara 1936
Nedeľa 16.12.2012, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    81
    AC Miláno dalo gól!
    Domáci už o necelé dve minúty vsietili ďalší gól! Po skvelej individuálnej práci od Pazziniho sa k lopte dostal STEPHAN EL SHAARAWY, ktorý nám predviedol už len jemné doťuknutie lopty za Perinov chrbát. Za tento gól však treba pochváliť Pazziniho, ktorý ho pripravil svojmu spoluhráčovi na tanieri.
     
    79
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelom centri od El Shaarawyho si hostia vsietili ďalší vlastný gól. Tentokrát nám ho predviedol JONATHAS DE JESUS, ktorý jemným hlavičkovým tečom nedal šancu gólmanovi Perinovi.
     
    56
    Pescara dala gól!
    Po tvrdom faule Yepesa získali skvelú štandardnú situáciu hráči Pescary. Zahrávať ju odišiel Togni, ktorý nám predviedol skvelý center. Na ten zareagoval CHRISTIAN TERLIZZI, ktorý skvelou hlavičkou nedal šancu domácemu Ameliovi.
     
    51
    AC Miláno dalo gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelom centri z ľavej strany od Robinha nám ELVIS ABBRUSCATO predviedol peknú hlavičku, ktorou nedal svojmu gólmanovi Perinovi žiadnu šancu na zásah.
     
    1
    AC Miláno dalo gól!
    Domáci sa z prvej šance bleskovo dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Robinha sa k lopte dostal El Shaarawy, ten veľmi dobre prihral na ľavú stranu, kde stál ANTONIO NOCERINO! Tomu už nič nebránilo v pohodlnom prekonaní gólmana Perina.

    Góly: 1. Nocerino, 51. Abbruscato (vla.), 79. Jonathas (vla.), 81. Shaarawy - 56. Terlizzi

    Karty:   56. Yepes (ACM), 74. Ambrosini (ACM) - 40. Modesto (PES), 50. Togni (PES)


    AC Miláno: Amelia - Yepes, Constant, Zapata, De Sciglio - Nocerino, Ambrosini, Montolivo - Pazzini (82. Niang), El Shaarawy (85. Muntari), Robinho (61. Boateng).
    Delfino Pescara 1936: Perin - Balzano, Terlizzi, Capuano, Modesto - Togni - Nielsen, Bjarnason - Weiss (46. Celik) - Vukušič (64. Jonathas), Abbruscato (74. Quintero).

    Rozhodca: A. Giannoccaro - M. Viazzi, M. Liberti