Fiorentina – Siena 4:1 (kon.) | Juventus – Bergamo 3:0 (kon.) | AC Miláno – Pescara 4:1 (kon.)
Catania – Sampdoria 3:1 (kon.) | Chievo – AS Rím 1:0 (kon.) | CFC Janov – Turín 1:1 (kon.)
Parma – Cagliari 4:1 (kon.) | Neapol – Bologna 2:3 (kon.)
koniec
AC Miláno
4:1 (1:0)
Delfino Pescara 1936
Nedeľa 16.12.2012, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sa nám vrece s gólmi rozbehlo. O milánsku výhru sa najmä pričinil vlastný gól Abbruscata, ktorý poslal domácich do dvojgólového vedenia v 51. minúte. V 56. minúte však vsietil kontaktný gól na 2:1 skvelou hlavičkou Terlizzi. To však bola posledná bodka za výkonom Pescary. V 79. minúte poslal domácich do dvojgólového vedenia ďalší vlastný gól, o ktorý sa postaral Jonathas. A v 81. minúte uzavrel skóre na konečných 4:1 dobre známy Stephan El Shaarawy.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:58:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Po peknom centri z pravej strany od Montoliva sa k hlavičke dostal len obranca Capuano, ktorý loptu napokon poslal len za postrannú čiaru.
     
    90+1
    Niang nám predviedol pekný únik cez stred, no napokon sa mu nepodarilo presadiť sa. Kontrolu nad loptou prebrala dvojica obrancov Pescary, ktorá mu nedala šancu.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Hostia sa snažia aj v posledných minútach, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Pozorná milánska obrana začína betónovať a tri body už v tomto zápase nestratí.
     
    89
    Po tvrdom súboji medzi Balzanom a Muntarin ostal na malú chvíľu ležať hosťujúci Balzano. Po malej chvíli sa však pozviechal a vracia sa do hry.
     
    88
    Avšak hostia sa napokon nevzdávajú! Po skvelej prihrávke od Celika sa k zakončeniu dostal Jonathas, no ten napokon svojou delovkou minul bránu Milána tesne nad.
     
    87
    Hra sa nám dohráva v pomerne pokojnom tempe a je vidieť, že hráči Pescary tento súboj už vzdali a asi vidia, že dnes už šancu na zisk bodov nemajú.
     
    86
    Boateng sa tentokrát dostal k zakončeniu na pravej strane, no nedokázal skórovať. Gólman Perin zasahovať nemusel, pretože zakončenie Boatenga letelo len mimo jeho brány.
     
    85
    Domáci tréner Allegri posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto domácej hviezdy El Shaarawyho nastúpi do hry oddýchnutý Muntari.
     
    84
    Po veľmi nepresnej prihrávke od Celika sa k lopte dostali milánski obrancovia, ktorí získavajú cenné sekundy a pokračujú v hre.
     
    83
    Po peknom centri od El Shaarawyho sa k zakončeniu dostal Nocerino, no ten z ľavej strany napokon loptu umiestnil len vysoko nad bránu Pescary.
     
    82
    Domáci tréner Allegri posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Pazziniho nastúpi tentokrát do hry oddýchnutý Niang.
     
    81
    AC Miláno dalo gól!
    Domáci už o necelé dve minúty vsietili ďalší gól! Po skvelej individuálnej práci od Pazziniho sa k lopte dostal STEPHAN EL SHAARAWY, ktorý nám predviedol už len jemné doťuknutie lopty za Perinov chrbát. Za tento gól však treba pochváliť Pazziniho, ktorý ho pripravil svojmu spoluhráčovi na tanieri.
     
    80
    Milánski hráči hrajú už pokojným tempom. Loptu si držia na vlastnej obrannej polovici, kde získavajú veľmi cenné sekundy.
     
    79
    AC Miláno dalo gól!
    Milánčania sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelom centri od El Shaarawyho si hostia vsietili ďalší vlastný gól. Tentokrát nám ho predviedol JONATHAS DE JESUS, ktorý jemným hlavičkovým tečom nedal šancu gólmanovi Perinovi.
     
    78
    Domáci získali priamy kop z pozície naľavo od pokutového územia hostí. Zahrávať ho odišiel El Shaarawy, no jeho center napokon hosťujúci obrancovia zblokovali do bezpečia.

    Góly: 1. Nocerino, 51. Abbruscato (vla.), 79. Jonathas (vla.), 81. Shaarawy - 56. Terlizzi

    Karty:   56. Yepes (ACM), 74. Ambrosini (ACM) - 40. Modesto (PES), 50. Togni (PES)


    AC Miláno: Amelia - Yepes, Constant, Zapata, De Sciglio - Nocerino, Ambrosini, Montolivo - Pazzini (82. Niang), El Shaarawy (85. Muntari), Robinho (61. Boateng).
    Delfino Pescara 1936: Perin - Balzano, Terlizzi, Capuano, Modesto - Togni - Nielsen, Bjarnason - Weiss (46. Celik) - Vukušič (64. Jonathas), Abbruscato (74. Quintero).

    Rozhodca: A. Giannoccaro - M. Viazzi, M. Liberti