Newcastle – Manchester City 1:3 (kon.) | Liverpool – Aston Villa 1:3 (kon.) | Manchester United – Sunderland 3:1 (kon.)
koniec
Manchester United
3:1 (2:0)
Sunderland AFC
Sobota 15.12.2012, 16:00 • Old Trafford • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    72
    Sunderland AFC dal gól! Sunderland konečne roztočil kolotoč pred, alebo vo vápne Manchestru a vyplatilo sa. Najprv preletela lopta celým pokutovým územím od Colbacka, ale následne po centri Sessegnona skóruje hlavičkou zblízka CAMPBELL.
     
    59
    Manchester United dal gól! Na druhej strane však podnikol Manchester rýchlu akciu, po ktorej vedie už o tri góly. Pekná akcia na ľavej strane s Youngom a Van Persiem skončila nahrávkou Holanďana ako na podnose pre ROONEYHO a zblízka už napriek tiesneniu musel dať.
     
    19
    Manchester United dal gól! Kanonáda teda pokračuje už po pár minútach, pekná akcia po obliehaní šestnástky končí umiestnenou strelou CLEVERLEYHO k žrdi, Mignolet nemal šancu.
     
    16
    Manchester United dal gól! Výbornú prácu urobil na ľavej strane Young. Pohral sa s obrancami, napokon odcentroval na voľného VAN PERSIEHO a ten zblízka poslal loptu pod brvno, čo znamená úvodný gól domácich.

    Góly: 16. Persie, 19. Cleverley, 59. Rooney - 72. Campbell


    Manchester United: De Gea - Jones, Evra, Smalling, Ferdinand (68. Vidič), Cleverley (73. Giggs), Valencia, Carrick (46. Scholes), Young, Van Persie, Rooney.
    Sunderland AFC: Mignolet - Cuellar, O´Shea, Bramble, Gardner, Colback (86. McFadden), Larsson, Johnson (69. Campbell), Sessegnon, McClean, Fletcher (46. Wickham).