Lipt. Mikuláš – Senica 3:2 (kon.) | Prievidza – Trebišov 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 1:4 (kon.)
Prešov – Trnava 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Detva 9:3 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 5:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Senica
Nedeľa 09.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Veľmi pekný zápas medzi prvým a štvrtým, Liptovský Mikuláš sa dostáva opäť do vedenia zásluhou kapitána JURAJA KURICA, ktorý si to najskôr nahodil na mantinel a vzápätí prekonal aj samotného brankára Peksu. Asistencie si pripísali František Poliaček, Jakub Bača.
     
    39:52
    Senica dala gól!
    Takéto góly pred koncom tretiny veru zamrzia, Senica vyrovnáva zásluhou obrancu MARIÁNA REISMULLERA, asistenciu si pripisuje Anton Lezo.
     
    26:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dlhšia aktivita a produkovanie šancí sa domácim hráčom vyplatila, najskôr po strele z pravej strany si skoro puk do vlastnej brány tečol brankár hostí, o pár sekúnd to však skončilo už gólom, keď sa presnou strelou presadil PETER BARTIK. Asistencia: Michal Mravec.
     
    21:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia krátko po začatí druhej tretiny. Liptáci sa dostali do útočného pásma azda po druhý krát v druhej časti hry, puk sa odrazil medzi kruhy, kde sa k nemu dostal DÁVID KUBOVČÍK, ktorý prízemnou strelou nezaváhal. Asistencia: Michal Mravec.
     
    15:58
    Senica dala gól! Hostia sa v prvej tretine ujímajú vedenia po tom čo najskôr z ľavej strany zakončoval Michal Hreus, následne sa puk od betónov odrazil k MARTINOVI IVIČIČOVI, ktorý do odkrytej časti brány nezaváhal. Asistencia: Michal Hreus.
     
    Senica dala gól!
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Dukla Senica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Kubovčík (Mravec), 27. Bartik (Mravec), 44. Kuric (Poliaček, Bača) - 16. Ivičič (Hreus), 40. Reissmüller (Lezo)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Matejka, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HC Dukla Senica: Peksa (Porubský) - Janík, Šedivý, Vaškovič, Lezo, Lantoš, Penák, Mikolášek, Škápik, Reissmüller, Surovka, Beťko, Rajčák, Cibulka, Salajka, Ivičič, Reho, Hreus.