Tango Brno – Bohemians Futsal 6:1 (kon.) | Balticflora Teplice – Kladno 6:2 (kon.) | Vysoké Mýto – Interobal Plzeň 6:4 (kon.)
Zruč n/S – Chrudim 2:7 (kon.)
koniec
FC Tango Brno
6:1 (2:1)
Bohemians 1905 Futsal
cz Piatok 07.12.2012, 20:00 • SH Brno, Vodova • Futsal liga (ČR)
     
    38
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Domácí teď ukázali jak jednoduché je vstřelit gól. Brůna nahrál po lajně na MICHALA BELEJE, který prostřelil Vozára z velkého úhlu. Ten tedy velice špatně pokryl bližší tyčku.
     
    33
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Vzápětí se to už ale Brnu daří! Po pár nahrávkách se k míči dostal MICHAL BELEJ, který poslal krásnou střelu, kterou zvyšuje vedení Brna. Domácí fanoušci ihned vyvolávají jeho jméno a také, že hosté dostali bůra.
     
    28
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Bohemians ale rozehráli přímák ke kombinaci, ta se jim však hodně nezdařila. Po chybě posledního hráče se k míči dostal KOVÁCS, který si ještě narazil s Belejem a střílel do odkryté brány. Brno tak Vozára opět vykoupalo.
     
    22
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Tangu se nakonec aktivita na začátku poločasu vyplácí! Seidler naservíroval míč DIMOSTENISI CHADZIDISOVI, který krásně podél tyčky zakončil. Posílá tak Brno do dvoubrankového vedení a dává jim klid do noh.
     
    17
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Tango ale otáčí vývoj zápasu! Bohemians nepřesně rozehráli a míče se chopil Chadzidis, který se nádherně uvolnil všem soupeřům a přihrál zcela odkrytému RADIMU ZÁRUBOVI, který míč opět poslal do prázdné branky. Dnes dává už svůj druhý gól z velice podobné situace.
     
    13
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Domácí ale s dotahováním moc neotáleli. Ihned po rozehrávce se dostal Buršík až k bráně, kde poslal míč zcela volnému RADIMU ZÁRUBOVI, který měl už snadný úkol. Krásná branka domácích.
     
    13
    Bohemians Futsal právě vstřelili branku!

    Opět ale platí známé pravidlo! Nedáš - dostaneš. Hosté zahrávali roh, při kterém se míč dostal před branku, kde si ho jeden z domácích srazil do branky. Hosté tak z ničeho nic otevírají skóre.

    Adam Havel

    Góly: 13. Záruba (Buršík), 17. Záruba (Chadzidis), 22. Chadzidis (Seidler), 28. Kovács (Belej), 33. Belej (Kovács), 38. Belej (Brůna) - 13. Vlastní (vla.)

    Karty:   17. Seidler (TAN), 27. Jan (TAN), 33. Chadzidis (TAN)   31. Vodecký (BOH)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) - Rick, Buršík, Belej, Záruba, Have Jan, Havel Josef, Seidler, Chadzidis, Svoboda, Brůna, Kovács, Dornay
    Bohemians 1905 Futsal: Vozár (Vahala) - Frič, Dlouhý, Sláma, Vodecký, Tichý, Blažek, Holý, Eisen Reich, Zapletal, Bellada

    Rozhodca: Petr Blažej, Ladislav Kudrna, Rudolf Hofmann, D: Miroslav Pivovarčík