B. Bystrica – Žilina 3:1 (kon.) | Poprad – Skalica 4:8 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:1 (kon.)
Piešťany – Martin 2:4 (kon.) | Košice – Zvolen 7:4 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:8 (1:2, 1:4, 2:2)
HK Skalica
Piatok 07.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Poprad dal gól!
    V poslednej sekunde Popradčania skorigovali výsledok tohto stretnutia na konečných - 4:8. Gólovo sa presadil RADOSLAV SUCHÝ, ktorý skvelým švihom vymietol ľavý horný roh brány hostí. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Šterbák a Lukáš Hvila.
     
    59:11
    Skalica dala gól!
    Skalickí hráči udreli napokon aj v poslednej minúte. Po skvelej prihrávkovej kombinácii napokon popradská obrana opäť zaspala a gólovo sa presadil TIBOR KUTÁLEK! Gólman Sedlačko nemal šancu na úspešný zásah. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Holovič a Rastislav Konečný.
     
    55:12
    Skalica dala gól!
    Popradská obrana poriadne zaspala aj tentokrát. MIROSLAV PREISINGER zinkasoval skvelú prihrávku od Pálffyho, následne si urobil sťahovačku na pravú stranu, ktorou oklamal popradského brankára a nekompromisne zakončil. Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a Ivan Ďatelinka.
     
    51:27
    Poprad dal gól!
    Po menších zaváhaniach sa Popradčania napokon dokázali presadiť. Svoje individuality nám predviedol JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý si puk potiahol na pravú stranu a pri mantineli napokon z otočky tvrdo zakončil, čím prekvapil Zdenka Kotvana. Asistenciu si pripisuje Samuel Takáč.
     
    36:58
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa opäť dokázali presadiť. Po peknej prihrávke od Kutáleka sa k puku dostal RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý skvelým švihom prekonáva Westlunda už po štvrtýkrát. Tentokrát umiestnil puk nad jeho pravé rameno. Asistenciu si pripisuje Tibor Kutálek.
     
    32:28
    Skalica dala gól!
    Skalický hráč RASTISLAV KONEČNÝ si poriadne vycvičil popradskú obranu na čele s brankárom Westlundom. Po peknej prihrávke od Kutáleke nám predviedol ďalšie skvelé kľučky a následné zakončenie sa stálo gólové. Na svoje konto si teda pripisuje hat-trick! Asistencie si pripisujú hráči Tibor Kutálek a Marcel Holovič.
     
    31:56
    Skalica dala gól!
    Skalickí hráči pridávajú ďalší skvelý gól. Po nepresnej prihrávke od popradských bekov sa k puku dostal RASTISLAV KONEČNÝ! Ten si urobil niekoľko kľučiek a napokon presnou strelou švihom prekonal pozorného gólmana domácich - Westunda!
     
    23:11
    Skalica dala gól!
    Skaličania ťažia aj z tretieho protiútoku. Po skvelej prihrávke od Tršku sa k puku dostal RASTISLAV KONEČNÝ. Puk si potiahol na ľavú stranu a napokon ho umiestnil povedľa pravej žŕdky do popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Peter Trška.
     
    22:09
    Poprad dal gól!
    Popradčania nenechali na seba dlho čakať a túto presilovú hru využívajú! Po fantastickej prihrávke od Michaela Vandasa sa k puku v medzikruží dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý nekompromisným zakončením skóroval pomedzi Kotvanove betóny. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Stanislav Balán.
     
    14:57
    Poprad dal gól!
    Popradčania vsietili kontaktný gól! Po skvelej strele od Fabiana z pozície na modrej čiare gólman Kotvan úspešne zasiahol svojími betónmi, no napokon sa k puku dostal Buc, ten prihral popradskému kapitánovi PETROVI KLOUDOVI, ktorý z pravej strany úspešne prekonal skalickú svätyňu. Asistencie si pripisujú hráči Dávid Buc a Štefan Fabian.
     
    12:54
    Skalica dala gól!
    Skaličania dnes ťažia z protiútokov, čo im zatiaľ vychádza viac než dobre. Po nepresných prihrávkach na popradskej strane sa nie veľmi dobre zorientoval Miloslav Jáchym, ktorý prehral šprintérsky súboj s Konečným. Ten skvele prihral na pravú stranu TIBOROVI KUTÁLEKOVI a ten už nezaváhal a puk umiestnil ponad ľavý betón popradského gólmana. Asistenciu si pripisuje Rastislav Konečný.
     
    01:24
    Skalica dala gól!
    Gólman Westlund musel puk zo svojej brány vyťahovať už po prvom skalickom útoku. Po miernom zaváhaní popradskej obrany Skaličania vsietili úvodný gól. Po peknej prihrávke od Stielera sa k puku dostal MARTIN SLOBODA, ktorý z medzikružia už bez problémov prekonal popradského gólmana. Asistencie si pripisujú hráči David Stieler a Miroslav Lažo.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Klouda (Buc, Fabian), 23. Hvila (Vandas, Balán), 52. Jabrocký (Takáč), 60. Suchý (Šterbák, Hvila) - 2. Sloboda (Stieler, Lažo), 13. Kutálek (Konečný), 24. Konečný (Trška), 32. Konečný, 33. Konečný (Kutálek, Holovič), 37. Konečný (Kutálek), 56. Preisinger (Pálffy, Ďatelinka), 60. Kutálek (Holovič, Konečný)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Fabian, Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár - Vandas, Balán, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Paločko, Koskinen, Jabrocký - Gríger, Takáč, Homa.
    HK Skalica: Kotvan (Vasiljevic) - Vyrúbalík, Ďatelinka - Jankovič, Kozák - Trška, Jaborník - Srnec, Gula - Pálffy ("C"), Školiak ("A"), Preisinger - Lažo, Stieler, Sloboda - Kutálek, Holovič, Konečný - Klejna.

    Rozhodca: Lokšík - Holienka, M. Valach

    Diváci: 1286