B. Bystrica – Žilina 3:1 (kon.) | Poprad – Skalica 4:8 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:1 (kon.)
Piešťany – Martin 2:4 (kon.) | Košice – Zvolen 7:4 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
MsHK Žilina
Piatok 07.12.2012, 17:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Žilina dala gól!
    Chyba v obrane Banskej Bystrice, k puku sa dostal osamotený TOMÁŠ SÝKORA, ktorý nemal problém streliť puk do odkrytej bránky Slipčenka. Asistencie: Stanislav Horanský.
     
    58:17
    Banská Bystrica dala gól!
    A je rozhodnuté, Stoner teraz nádherne našiel MICHALA HANDZUŠA, ktorý si vychutnal Žigárdyho. Asistencia: Clayton Stoner.
     
    34:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru o dvoch hráčov, o tento gól sa postaral CLAYTON STONER, ktorý strelou z medzi kruhov vymietol pavučinku z pravého rohu Žigárdyho bránky. Asistencie: Martin Richter a Michal Handzuš.
     
    11:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru, domáci hráči boli usadení v útočnom pásme, puk sa dostal k Handzušovi, ktorý z kruhu vystrelil na Žigárdyho, a puk pred bránkou ešte tečoval MICHAL HUDEC, a tečovaný puk skončil za chrbátom brankára hostí. Asistencie: Michal Handzuš a Dana Tyrell.

    Majkl Petruška

    Góly a asistencie: 12. Hudec (Handzuš, Tyrell), 35. Stoner (Richter, Handzuš), 59. Handzuš (Stoner) - 59. Sýkora (Horanský)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Stoner, Richter, Bambúch, Kubka, Ketner, Mikuš, Zigo, Nemček - Tyrell, Handzuš, Hudec - Sýkora Ján, Heizer, Jankovič - Češík, Lukacevic - Marcinek, Petro, Sýkora Juraj
    MsHK Žilina: Žigárdy (Mikoláš) - Rúfus, Staňo, Dlouhý, Leško, Brcko, Drábek, Slota - Kokavec, Škoda, Varga - Sýkora, Troliga, Krajči - Valášek, Ďuriš, Drevenák - Jass, Mihálik, Horanský

    Rozhodca: Lauff - Smrek, Gavalier

    Diváci: 1850