Tisková konference po zápase Plzeň - Atlético (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference po zápase Viktoria Plzeň - Atlético Madrid

cz Štvrtok 06.12.2012, 21:25Tlačové konferencie
     
    Z dnešní po zápasové tiskové konference je to všechno. Děkuji Vám za pozornost a ze slavící Plzně přeji hezký zbytek večera, (21:42:50)
     
    21:41
    Tisková konference s Pavlem Vrbou skončila.
     
    Pavel Vrba o těžkých okamžicích během sezóny: "Evropská liga byla letos pro nás těžká, nejhůře mi bylo asi při zápasu s Lokerenem, to byl po Atléticu asi nejtěžší soupeř. Těžké chvíle jsme zažívali i v prvním poločase v Tel Avivu."
     
    Pavel Vrba druhý rok slavil velký výsledek na své narozeniny, nyní přišel dotaz na jeho příští narozeniny: "Příští rok bych si k padesátinám, to je už hrozný věk, určitě přál si zahrát skupinu Champions League."
     
    Pavel Vrba: "Výhrou ve skupině jsme si vytvořili dobrou pozici do jarní fázi. Výsledek znamená hodně nejen pro klub, ale i pro český fotbal."
     
    Pavel Vrba o výsledku: "Výsledek řadím vysoko, výše než AC Milán. Je mi úplně jedno, že Atlético nehrálo v plné sestavě."
     
    Pavel Vrba se vyjádřil o dárku, který po utkání dostal od hráčů, svetr se soby. "Můj, který jsme dal Pavlovi Horváthovi loni byl lepší, ale tento se mu vyrovná."
     
    Pavel Vrba: "Chtěl bych pochválit mužstvo, že jsme ten zápas zvládli. Jsem rád, že jsme dokázali překvapit Atlético, což od nás málokdo čekal. Máme za sebou skvělý půlrok a doufám, že na něj ještě navážeme."
     
    21:25
    Do tiskové místnosti dorazil Pavel Vrba.
     
    21:20
    Trenér Simeone opustil tiskovou konferenci, jelikož už žádné dotazy na jeho osobu nebyly.
     
    Diego Simeone: " Samozřejmě by se nám líbilo skončit první ve skupině. V první půli jsme pro to ale neudělali dostatek, ve druhé už ano, ale nestačilo to. Uvidíme podle soupeře v dalších kolech."
     
    Diego Simeone: "Já vyloučení Diega Costy a tu situaci moc neviděl, takže to nechám bez komentáře. Co se týče zápasu, tak první poločas jme hráli špatně, byl tam od nás špatný přístup. Ve druhé půli už jsme hráli podle našich představ, kdyby tedy utkání skončilo remízou, tak by to bylo podle mě zasloužené."
     
    21:16
    Do tiskové místnosti právě dorazil trenér Atlética Diego Simeone.
     
    Ohňostroj nyní přidává na intenzitě. Já už Vás zdravím z tiskové místnosti, kde během zhruba deseti minut očekáváme trenéra Atlética Diega Simeoneho.
     
    Momentálně nad Plzní září velký ohňostroj na oslavu postupu do jarní fáze. V té Plzeň bude nasazeným týmem, což sice znamená, že třeba Chelsea nepřijede, ale další zajímavé týmy se nabízejí.
     
    Utkání jak už jste jistě viděli v našem přenosu skončilo výhrou Viktorie 1:0, což pro Plzeň znamená překvapivě mnoho, jelikož do jarní fáze jde Plzeň z prvního místa ve skupině.
     
    Hezký večer z Plzně, po utkání Evropské ligy nás čeká tisková konference, na které se představí oba trenéři, jak domácí Pavel Vrba, který dnes slaví své 49 narozeniny, tak i hostující Diego Pavlo Siomeone González.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:15.

    Jakub Vais