Neapol – Eindhoven 1:3 (kon.) | Udinese – Liverpool 0:1 (kon.) | Inter – Baku 2:2 (kon.)
koniec
SSC Neapol
1:3 (1:2)
PSV Eindhoven
Štvrtok 06.12.2012, 19:00 • San Paolo • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    60
    Eindhoven dal gól! Zdá sa, že je rozhodnuté, dovŕšením hattricku sa o to postaral MATAVŽ. Rýchly brejk jeho tímu vyšiel na výbornú, Depay sa pohral s obranou, našiel voľného spoluhráča a ten z prvej presnou strelou dáva svoj tretí gól v zápase.
     
    41
    Eindhoven dal gól! Hostia sa ujímajú vedenia po podobnej situácii, ako tomu bolo pred prvým gólom. Obrana SSC opäť dovolila Wijnaldumovi vystreliť a brankár Rosatti opäť jeho pokus iba vyrazil pred MATAVŽA, ktorý dáva druhý gól len doklepnutím lopty do sietei.
     
    30
    Eindhoven dal gól! Cavani teraz vyrobil pred svojim vápnom chybu v rozohrávke, čo hostia využili. Najprv sa dostal k strele Wijnaldum a tvrdou bombou opečiatkoval tyč. Následne sa po strele nevyznamenal Rosatti, keď loptu len vyboxoval pred MATAVŽA, ktorý zblízka nemal problém loptu dopraviť do siete.
     
    18
    Neapol dal gól! Z ničoho sa po chybe v rozohrávke dostal k lopte CAVANI a presnou strelou prekonáva brankára úvodným gólom!

    Góly: 18. Cavani - 30. Matavž, 41. Matavž, 60. Matavž

    Karty:   72. Campagnaro (NEA) - 13. Ooijen (PSV), 71. Depay (PSV), 75. Engelaar (PSV)


    SSC Neapol: Rosatti - Uvini, Maggio (69. Mesto), Campagnaro, Fernández, Donadel, Dosssena, El Kaddouri, Inler (57. Pandev), Vargas, Cavani (66. Insigne).
    PSV Eindhoven: Waterman - Jorgensen, Bouma, Marcelo, Manolev, Engelaar, Van Ooijen (88. Brenet), Matavž, Wijnaldum, Lens, Depay.