Lipt. Mikuláš – Trebišov 9:1 (kon.) | Prievidza – Michalovce 5:6 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 0:3 (kon.)
Senica – Topoľčany 6:5 (kon.) | Bardejov – Trnava 1:2 (po s.n.) | Pov. Bystrica – Detva 3:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
9:1 (4:0, 2:0, 3:1)
HK STEEL Team Trebišov
Utorok 04.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa zápas 26. kola medzi Liptovským Mikulášom a Trebišovom výsledkom 9:1, domáci o celkom zápase v podstate rozhodli už v prvej tretine, po ktorej odchádzali do šance s vedením 4:0, v druhej tretine to pre modrých nebolo o nič horšie, svojimi dvoma gólmi si zaistili vedenia 6:0. V poslednej časti hry videli diváci na zimáku v Liptovskom Mikuláši ďalšie štyri góly, z čoho môžme potvrdiť, že dnešný zápas na góly nebol určite chudobný. Najskôr v 48. minúte zvyšoval Matejka, k nemu sa následne pridali Bartik a Paukovček, iskričku nádeje, resp. utešenia zaistil v 44. minúte Králik. (19:12:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    V samotnom závere sa hra ešte prenesie do obranného pásma domácich, po tom ako Matejka vyhadzoval cez všetky čiary.
     
    59:10
    V závere stretnutia sa spomedzi kruhov snažil rozohrať Bača, jeho pokus hráč hostí prečítal.
     
    58:33
    Pomaly sa nám blíži záver dnešného zápasu, domáci hráči do už určite dotiahnu do víťazného konca.
     
    58:05
    Zemko sa dostal do zakončenia spomedzi kruhov, jeho pokus vyráža Palko do bezpečia.
     
    55:55
    Kombináciu dvoch či troch prihrávok v útočnom pásme zavŕšili hostia strelou Marcina z pravej strany, Palko opäť bravúrne.
     
    55:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Svoju dominantnosť v dnešnom zápase potvrdzujú domáci už svoji ďalším gólom, tento krát si vychutnal brankára hostí LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý ho svojim blafákom doslova položil na ľad. Asistencie: Filip Mezovský, Peter Klepáč.
     
    55:14
    Palko v dnešnom zápase exceluje, tentokrát sa blysol aj po šanci súpera, ktorý ho neobstrelil ani po blafáku a následne si poradil aj strelou z rohu ihriska, kde bol navyše úplne na ľade roztiahnutý.
     
    54:42
    Trebišov sa po dlhšom čase opäť dostal do zakončenia a nebol to vôbec zlý pokus, keď v páde koncom betónov vyrážal Palko.
     
    53:47
    Z pravej strany hľadal svojou prihrávkou Kovaľ spoluhráča, tá len tak preletela popred bránu, o ako prvý bol pri nej domáci hráč, ktorý zabránil akej takej možnej šanci.
     
    52:58
    Liptáci opäť začínajú akciu spoza vlastnej brány, ihneď sa presunuli do útočného pásma, kde všetko "hasí" iba obrana hostí, ktorá vyhadzuje aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    51:57
    Liptovský Mikuláš aj po góle opäť pri puku, z vlastného pásma začínal akciu, ktorá skončila v pásme súpera, tam to po chvíli hostia vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    51:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólové hody na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši pokračujú, útočníci domácich teraz spravili naozajstné kolotoče v útočnom pásme, kde sa konečnou prihrávkou prezentoval z pravej strany Radoslav Macík, následne už nemal problém doraziť do úplnej prázdnej brány PETER BARTIK. Asistencia: Radoslav Macík.
     
    50:32
    Trebišov sa na teraz dostal na dlhší časť do útočného pásma, svoje kombinačné ťaženie zavŕšil strelou od modrej Kobeľa, ktorý pálil iba do dobre postaveného Palka.
     
    49:57
    Liptovský Mikuláš zachytil rozohrávka hostí a ihneď kombinujú medzi stredným a obranným pásmom, vyzerá to tak, že v tejto presilovke neinkasujú.
     
    49:10
    Trebišov teraz nejako nezatlačil vo vlastnej presilovke domácich, skúša to iba v strednom pásme, ale odtiaľ sa góly dávajú veľmi ťažko.
     
    48:43
    Vylúčenia na strane domácich, ľadovú plochu opúšťa obranca Mezovský.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK STEEL Team Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Kuric (Mravec, Devečka), 11. Macík (Bartik, Klepáč), 12. Kubáň (Poliaček, Mravec), 17. Piatka (Kledrowetz), 22. Poliaček (Mravec, Holiga), 40. Macík, 48. Matejka (Kuric), 52. Bartik (Macík), 56. Paukovček (Mezovský, Klepáč) - 44. Králik (Čopák, Ružička)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK STEEL Team Trebišov: Gašparovič (Zajdel) - Giba, Kovaľ, Pavličko, Zemko, Minčák, Ružička, Pisio, Ivančo, Neumannm, Antal, Lenďák, Marcinko, Grega, buraľ, Čopák, Kobeľa, Senčák, Králik. Schnelly.