Barcelona – Bilbao 5:1 (kon.) | Real Madrid – Atlético Madrid 2:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
5:1 (3:0)
Athletic Club Bilbao
Sobota 01.12.2012, 20:00 • Camp Nou, Barcelona • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    70
    Barcelona dala gól!
    LIONEL MESSI svoje strelecké schopnosti nenechal zahanbiť ani v tomto zápase a po skvelej prihrávkovej kombinácii medzi Jordim Albom a Pedrom nekompromisnou technickou strelou umiestnil loptu nechytateľne k ľavej žŕdke brány Bilbaa.
     
    65
    Bilbao dalo gól!
    Bilbao sa predsa dokázalo gólovo presadiť! Po fantastickom centri na hranici offsajdu od Iturraspeho sa k lopte dostal GÓMEZ IBAI, ktorý z bezprostrednej blízkosti nekompromisne prekonal gólmana Valdésa strelou medzi jeho nohy!
     
    57
    Barcelona dala gól!
    Gólman Iraizoz napokon musel kapitulovať aj poštvrtýkrát. Iniesta si stiahol obrancov na seba a následne prihrávkou uvoľnil na pravú stranu CESCA FABREGASA, ktorý veľmi dobrou rotujúcou strelou opäť rozvlnil sieť v bráne Bilbaa.
     
    45+1
    Barcelona dala gól!
    Po fantastickej prihrávke od Fabregasa na pravú stranu si za loptou zbehol ADRIANO CORREIA, ktorý ju nekompromisnou delovkou poslal do siete Bilbaa! Gólman Iraizoz tentokrát jednoducho nemal šancu na úspešný zákrok.
     
    25
    Barcelona dala gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po fantastickom centri od Fabregasa sa k lopte dostal Lionel Messi, ktorý si urobil s loptou sťahovačku na ľavú stranu a následne nekompromisne zakončil. Loptu si dokopol do vlastnej brány FERNANDO AMOREBIETA!
     
    22
    Barcelona dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Po skvele predvedenom rohovom kope od Messiho sa k lopte dostal Busquets, ktorý tvrdo vystrelil. Gólman Iraizoz jeho strelu vyrazil len na kopačky GERARDA PIQUÉHO, ktorý nezaváhal a z tesnej blízkosti prekonáva gólmana Bilbaa.

    Góly: 22. Piqué, 25. Amorebieta (vla.), 45+1. Adriano, 57. Fabregas, 70. Messi - 65. Ibai

    Karty:   26. Busquets (FCB) - 34. De Marcos (BIL), 55. Iturraspe (BIL), 90+2. Ander Herrera (BIL)


    FC Barcelona: Valdés - Jordi Alba, Mascherano, Piqué, Adriano Correia (73. Montoya) - Iniesta (74. Thiago), Busquets (75. Song), Xavi - Pedro, Fabregas, Messi.
    Athletic Club Bilbao: Iraizoz - Ramalho (73. José), Ekiza, Amorebieta, Aurtenetxe - Ander Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta (64. Toquero), Aduriz (46. Llorente), Ibai.

    Rozhodca: Antonio Mateu - Pau Cebrián, Moisés Mateo