SAPA Fehérvár – Znojmo 6:2 (kon.)
koniec
Fehérvár AV19
6:2 (1:2, 3:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Piatok 30.11.2012, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    59:45
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Čerti ještě nadělují poslední gól do kabin. TYLER METCALFE po dvou dnešních asistencích i skóroval. Asistence: Eric Johansson.
     
    41:21
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí ještě zvyšují a staví tak před Znojmo velice nelehký úkol. O gól se postaral ERIC JOHANSSON. Asistence: Frank Bahnham a Tyler Metcalfe.
     
    36:13
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Pro Znojmo je to zlé. Při vstupu do druhého dějství ještě vedlo, nyní však prohrává o dva góly zásluhou LADISLAVA SIKORCINA. Asistence: Csaba Kovács, Árpád Mihály.
     
    23:34
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Čerti dokonce strhávají vedení na svoji stranu! To je neuvěřitelné. Znojmo ke konci druhé třetiny jasně dominovalo, nyní to ale vypadá, že se vzdalo! Vedení Čertů zajišťuje ISTVÁN SOFRON. Asistence: Marton Vas a Balazs Ladanyi.
     
    22:25
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Domácí jsou na přesilovky v lize opravdovými mistry. JURAJ ĎURČO opět vrací Čerty do hry. Asistence: Tyler Metcalfe.
     
    18:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Jen minutu a půl trvalo Znojmu než vsítilo podruhé! JURAJ ROŽNÍK, během jehož vyloučení Orli poprvé inkasovali, strhává vedení hostů na svou stranu! Připisuje si tak již šestou trefu v sezoně! Asistence: Antonín Bořuta.
     
    17:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Znojmo také proměňuje přesilovku, když vyrovnávací gól vsítil BRYAN BICKELL. Znojmo nepatří mezi tradiční proměňovatele přesilovek. Asistence: Peter Pucher.
     
    04:05
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    To je nemilé. Domácí potvrzují svoji pověst přesilovkových ďáblů a proměňují. ISTVÁN SOFRON posílá Fehérvár do vedení. Asistence: András Horváth, Balázs Ladanyi.

    Vojta Pojer

    Góly a asistencie: 5. Sofron (Horváth, Ladanyi), 23. Ďurčo (Metcalfe), 24. Sofron (Vas , Ladanyi), 37. Sikorcin (Kovács, Mihály), 42. Johansson (Banham, Metcalfe), 60. Metcalfe (Johansson) - 18. Bickell (Pucher), 19. Rožník (Bořuta)


    Fehérvár AV19: Munro (Balisz) - Orban, Sille, Pratt, Ďurčo, Hetenyi, Horváth, Pozsgai, Tokaji - Magosi, Bailey, Benk - Metcalfe, Johansson, Banham - Ladanyi, Vas, Sofron - Kovacs, Sikorcin, Mihaly.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Landsman) - Pláněk, Sova, Henry, Kulmala, Stehlík, Štach, Bořuta - Jarůšek, Fiala, Strömberg - Bickell, Pucher, Havlík - Müller, Šeda, Lattner - Beránek, Bartoš, Rožník.

    Rozhodca: Fussi, Smetana - Johnston, Nemeth