Třinec – Plzeň 1:2 (po s.n.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (kon.) | Motor ČB – Slavia 3:0 (kon.)
Pardubice – Zlín 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta Praha 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 5:3 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Berani Zlín
cz Piatok 30.11.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    53:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG znovu snižuje na rozdíl dvou branek a opět se dostává na dostřel! Čajánek posunul v útočném pásmu puk na FILIPA ČECHA, který se u pravého kruhu na vhazování obtočil kolem svého strážce a svou následnou ranou po ledě překonává brankáře Salfického, jenž absolutně kotouč neviděl. Asistence: Petr Čajánek.
     
    47:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A nyní přichází pátá branka HC ČSOB Pojišťovny, která zároveň proměňuje přesilovou hru! Benákovu nahrávku z pravé strany zastavil DAVID KREJČÍ, který si puk elegantně stáhnul pod sebe a následně zakončil pod horní tyč brankáře Hořčičky, 5:2! Pro útočníka s číslem jedenáct to je dnes druhý přesný zásah. Asistence: Václav Benák a Jakub Kindl.
     
    43:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejprve domácí Kindl od modré slušně vypálil, avšak klec Hořčičky netrefil a PSG šlo do brejku. Ten poslal Veselý na pravou stranu na JAROSLAVA BALAŠTÍKA, který se již v těchto momentech nemýlí a do odkryté branky skóruje. Asistence: Ondřej Veselý a Tomáš Linhart.
     
    41:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Svěřenci Mojmíra Trličíka zvyšují v úvodu třetí třetiny na rozdíl tří branek a výrazně nakročují ke třem bodů. Nahrávku z pravého rohu kluziště připravil Buchtele pro ALEŠE PÍŠU, který nekompromisní ranou pod horní tyč doslova propálil brankáře PSG Luboše Hořčičku. Asistence: Jan Buchtele a Robert Kousal.
     
    34:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují z celkem nevinné akce. Po nabruslení Lešky do útočného pásma se zkušený útočník PSG rozhodl pro nahrávku na modrou čáru. Tam čekal připravený a hlavně ke stropu napřažený MARTIN HAMRLÍK, který prudkou ranou překonává Dušana Salfického v brance Pardubic. Asistence: Petr Leška a Jaroslav Balaštík.
     
    30:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dvě velké šance ještě domácím Hořčička vyrazil, ale následně kapituluje, když se pustil proti nahrávce na ROBERTA KOUSALA. Domácí talent udělal brankáři PSG kličku a pohodlně zvyšuje na 3:0 ranou do prázdné branky. Asistence: Václav Benák a Jakub Kindl.
     
    27:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ve středním pásmu převzal puk po nahrávce od Benáka ALEŠ HEMSKÝ, který se s ním na hokejce a trochou štěstí dostal do samostatného úniku, který proměňuje prudkou ranou pod horní tyč Luboše Hořčičky. Asistence: Václav Benák.
     
    06:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde do vedení 1:0! Hemský nejprve z levé strany našel milimetrově přesným pasem Somíka, který sice Hořčičkovu klec netrefil, avšak pohotový Hemský zpoza branky vrátil puk do brankoviště. Tam byl nikým nehlídaný DAVID KREJČÍ, který z bezprostřední blízkosti dokázal skórovat. Asistence: Radovan Somík a Aleš Hemský.

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 7. Krejčí (Somík, Hemský), 28. Hemský (Benák), 31. Kousal (Benák, Kindl), 42. Píša (Buchtele, Kousal), 48. Krejčí (Benák, Kindl) - 35. Hamrlík (Leška, Balaštík), 44. Balaštík (Veselý, Linhart), 54. Čech (Čajánek)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (M. Růžička) – Píša, Kindl, Benák, Ďaloga, Gawryletz, V. Kočí, Drtina – Hemský, Krejčí, Somík – Bartek, Zohorna, Starý – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Nosek, Cetkovský – Nahodil.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    Berani Zlín: Horčička (Sedláček) – Hamrlík, Linhart, Šenkeřík, Tesařík, Urbanec, Řezníček, Horák – Balaštík, Leška, Köhler – Honejsek, Čajánek, Veselý – Kubiš, Holík, F. Čech – Okál, Šlahař.

    Trenéři: Rostislav Vlach a Juraj Jurík

    Rozhodca: Fraňo, Mikula – Barvíř, Blümel

    Diváci: 8291