Poprad – B. Bystrica 5:6 (po s.n.) | Skalica – Žilina 6:3 (kon.) | Košice – Martin 9:0 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
koniec
HC Košice
9:0 (2:0, 3:0, 4:0)
HK VITAR Martin
Utorok 27.11.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Košice dali gól!

    Neuveriteľné, už je tam 9 gólov a Steel arénou sa nesú tóny Mandarínky Darinky, čo v metropole znamená len jedno - víťazstvo domácich! Svoj HETRIK zavŕšil strelou MARCEL HAŠČÁK. Asistencie: Jenčík, Bulík.
     
    50:18
    Košice dali gól!

    Tak predsa len! 8? Prečo nie!
    MARCEL HAŠČÁK dostal puk na okraj kruhu, spracoval si ho a bez väčších problémov zvyšuje na neuveriteľných 8:0. Asistencie: Jenčík, Bulík.
     
    42:40
    Košice dali gól!

    Gólová kanonáda Košíc pokračuje! Domáci vyšachovali hosťujúcu obranu a k zakončeniu do prázdnej brány sa dostal DUŠAN PAŠEK, ktorý nemohol zaváhať. Asistencie: Svitana, Martin Chovan.
     
    40:48
    Košice dali gól!

    Košičania nedajú súperovi dýchať ihneď od úvodu! K puku sa dostal Jenčík, počkal si na nabiehajúceho spoluhráča MARCELA HAŠČÁKA a ten strelou nedal Šúrekovi žadnu šancu. Asistencie: Jenčík, Bulík.
     
    34:52
    Košice dali gól!

    A prvýkrát inkasuje aj Martin Šúrek! Spoza brány si s pukom nakorčuľoval a napokon aj presne zavesil ŠTĚPÁN NOVOTNÝ. Bez asistencií.
     
    30:45
    Košice dali gól!

    A o výsledku je zrejme rozhodnuté! Bol to RICHARD JENČÍK, kto sa na útočnej modrej čiare dostal k puku, obhodil si jedného obrancu a už smeroval na Volentiera sám a nezaváhal. Asistencia: Kolba.
     
    29:15
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti pridávajú takmer v polovici stretnutia tretí gól. K puku sa dostal pred bránou predierajúci ONDREJ GMITTER, ktorý ľahkým doťuknutím zúžitkoval prihrávku spoluhráča Marcinka. Asistencie: Marcinko, Jokeľ.
     
    13:56
    Košice dali gól!

    Pár sekúnd po tom, čo Dírer naskočil na ľadovú plochu je rozdiel už dvojgólový! Spoza brány našiel Spilár skvelou prihrávkou dobre postaveného OLIVERA JOKEĽA, ktorý strelou nezaváhal. Asistencia: Spilár.
     
    8:24
    Košice dali gól!

    Košičania otvárajú skóre! Postaral sa o to kapitán MAREK KOLBA bombou od modrej čiary. Brankár Volentier sa zlostí na spoluhráčov, pretože mal zakrytý výhľad. Asistencie: Slovák, Bulík.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 9. Kolba (Slovák, Bulík), 14. Jokeľ (Spilár), 30. Gmiter (Marcinko, Jokeľ), 31. Jenčík (Kolba), 35. Novotný , 41. Haščák (Jenčík, Bulík), 43. Pašek (Svitana, Chovan Martin), 51. Haščák (Jenčík, Bulík), 57. Haščák (Jenčík, Bulík)


    HC Košice: Hylák - Takáč – Novák, Deyl – Kolba (C), Šeda – Macejko, Martin Chovan, Jenčík (A) – Bulík – Haščák (A), Matúš Chovan – Slovák – Novotný, Spilar – Marcinko – Jokeľ, Svitana - Pašek – Gmitter
    HK VITAR Martin: Volentier - Novotný (C) - Zošiak, Pukalovič - Tupý, Zukai - Hriňa (A), Beňa - Danko, Markovič (A) - Dírer - Važan, Murček - Hollý - Mikušovič, Jonák - Horský - Alekseev, Hús - Slávik - Kentoš

    Rozhodca: J.Bachúrik - Kalina, Smrek