Cagliari – Neapol 0:1 (kon.) | Parma – Inter 1:0 (kon.)
koniec
FC Parma
1:0 (0:0)
Inter Miláno
Pondelok 26.11.2012, 21:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme videli miernu dominanciu hráčov Interu Miláno, no napokon sa z rýchleho protiútoku presadili domáci hráči zásluhou Nicolu Sansoneho a udržali si doma dôležité tri body. Inter Miláno sa síce snažil a mnohokrát ho zachránil gólman Handanovič, no na pozornú hru Parmy dnes boli jednoducho hostia prikrátki. Tréner Stramaccioni bude mať tak po zápase čo so svojími hráčmi riešiť. Ich dnešný výkon bol viac než smutný.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:56:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Domáci sa už pravdepodobne ubránia! Nepresné zakončenie od Guarína prinieslo loptu na domáce kopačky. Hráči Parmy následne útočia.
     
    90+3
    Hráči Parmy sa stále veľmi dobre držia na útočnej polovici, kde získvajú cenné sekundy. Milánska defenzíva je síce pozorná, no momentálne musia hostia útočiť.
     
    90+2
    Domáci sa v druhej minúte nadstaveného času dostali do útoku a získavajú cenné sekundy. Valdésa nekompromisne fauloval Duncan, za čo zinkasoval žltú kartu.
     
    90+1
    Domáci hráči sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Po nepresnom zakončení od Nagatoma sa k lopte dostal pozorný domáci Gobbi, ktorý posiela loptu do útoku.
     
    90
    Nadstavovať sa budú až štyri minúty!
     
    90
    Tréner Interu Miláno posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Cambiassa nastupuje na trávnik Parmy oddýchnutý Livaja.
     
    89
    Po zlom stúpení ostáva na trávniku ležať domáci Acquah. Ihneď k nemu pribieha lekárska pomoc, ktorá ho ošetrí a pomôže mu vrátiť sa do hry.
     
    88
    Ďalšia útočná vlna Interu Miláno končí offsajdovým verdiktom. Po peknom centri od Cambiassa stál Guarín v offsajde, a tak musí loptu odovzdať súperovi.
     
    87
    Po peknom zakončení od Palacia sa lopta napokon dostáva do rúk gólmana Miranteho, ktorý s ňou nemal veľké problémy a po malej chvíli ju vykopáva do bezpečia.
     
    86
    Aj tréner Interu Miláno sa rozhodol striedať podruhýkrát. Namiesto Juana Jesusa posiela na trávnik oddýchnutého Duncana, ktorý má priniesť asi zázrak.
     
    85
    Domáci hráči sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po skvelom centri zo štandardnej situácie v podaní Valdésa sa k lopte dostal Benalouane, ktorý ju odhlavičkoval presne pod brvno, no gólman Handanovič ju napokon vyráža za svoju bránu!
     
    84
    Do zaujímavej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci hráč Amauri, no napokon bol tvrdo odstavený obrancom Zaccardom, ktorý ho nekompromisne poslal k zemi.
     
    83
    Pri útočnej aktivite môžeme opäť vidieť hráčov Interu Miláno, ktorí sa snažia gólovo presadiť. Domáci obrancovia však dávajú do hry plné nasadenie a dobrými zákrokmi spomaľujú hru.
     
    82
    Lopta sa opäť nachádza prevažne v strede ihriska, kde s ňou disponujú domáci hráči. Tí získavajú cenné sekundy taktickými prihrávkami na vlastnú polovicu ihriska.
     
    81
    Mirante nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát veľmi dobre odstavil zakončujúceho Coutinha, ktorého strelu vyrazil skvelým reflexom naľavo od seba!
     
    80
    Po skvelej prihrávke do behu v podaní Biabianyho sa k lopte dostal vystriedaný Belfodil, no asistent rozhodcu nám avízuje jasný offsajdový verdikt.
     
    79
    Do zaujímavého útoku sa tentokrát dostali hráči Milána, no veľmi nepresný center v podaní Milita napokon končí len v moci gólmana Miranteho.

    Góly: 75. Sansone

    Karty:   37. Gobbi (FCP), 72. Valdés (FCP) - 66. Palacio (INT), 90+2. Duncan (INT)


    FC Parma: Mirante - Zaccardo, Paletta, Gobbi, Rosi (73. Benalouane), Marchionni, Valdés, Acquah, Amauri, Biabiany, Sansone (78.Belfodil).
    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Samuel, Nagatomo, Ranocchia, Juan (86. Duncan), Cambiasso (90. Livaja), Guarín, Álvarez (73. Coutinho), Palacio, Milito.

    Rozhodca: L. Banti - R. Di Fiore, A. Giallatini