Mainz – Dortmund 1:2 (kon.) | Bayern – Hannover 5:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
5:0 (3:0)
Hannover 96
Sobota 24.11.2012, 15:30 • Allianz arena • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    67
    Bayern dal gól! Neuveriteľné! To, o čo sa celý zápas snažil Mandžukič, hneď vyšlo kolegovi GOMEZOVI, ktorý len pred chvíľou práve jeho vystriedal. Vo vápne dostal dobrú loptu do behu, telom odstavil obrancu, pripravil si pôdu a obstrelil Zielera gólom na 5:0. Na rozvlnenie siete mu stačilo snáď 15 sekúnd.
     
    63
    Bayern dal gól! Dnes sa presadzujú aj netradiční strelci, potvrdzuje to DANTE, ktorý si na priamy kop a center nabehol najlepšie a vyskočil najvyššie. Koníčkom prekonal Zielera, aj keď ten si na loptu siahol, celkovo štvrtýkrát.
     
    37
    Bayern dal gól! Strata lopty pred vlastným pokutovým územím sa nevypláca, presvedčil sa o tom teraz aj Hannover. Domáci dobre napádali v rýchlom brejku prišla lopta do vápna na RIBÉRYHO, ktorý si vylepšil pozíciu a s prehľadom skóruje.
     
    25
    Bayern dal gól! Tlak Bayernu pokračoval a po jednoduchom centri sa druhým pekným gólom tentoraz presadil KROOS. Krásnym volejom upratal loptu k žrdi a zvyšuje vedenie svojich už na dvojgólový rezultát.
     
    3
    Bayern dal gól! Rohový kop do päťky ešte predlžoval Muller a nožničkami, ktoré sú v poslednom období v kurze, zakončuje krásne JAVI MARTINEZ.

    Góly: 3. Martinez, 25. Kroos, 37. Ribery, 63. Dante, 67. Gomez

    Karty:   23. Madnžukič (BAY), 39. Schweinsteiger (BAY) - 43. Sobiech (HAN), 56. Stindl (HAN), 62. Schulz (HAN)


    Bayern Mníchov: Neuer - Lahm, Badstuber, Martinez, Dante - Alaba, Schweinsteiger (70. Tymoščuk), Kroos, Ribery - Muller (75. Shaqiri) , Mandžukič (66. Gomez).
    Hannover 96: Zieler - Haggui, Eggimann, Cherundolo, Pinto - Schmiedebach (41. Schulz), Huszti, Stindl, Rausch - Sobiech (46. Abdellaoue) , Diouf (79. Nikci).