Třinec – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Berani Zlín 3:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 4:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
4:3 (3:2, 1:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
cz Piatok 23.11.2012, 18:15 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    58:57
    A pozor. Jaromír Jágr odjíždí velmi naštvaně na trestnou lavici, protože před chvílí neproměnil velkou šanci a teď je vyloučen za podražení.
     
    54:43
    Za následnou potyčku jsou vyloučení domácí Milan Doudera a hostující Nicholas Johnson. Oba za hrubost.
     
    48:32
    David Kuchejda neprošel přes Johnsona a zcela jasně jej podrazil. Kladno tak po protrápené přesilovce jde ihned do čtyř.
     
    46:17
    Za hrubost je navíc vyloučen Jakub Lev.
     
    41:12
    Marka Židlického neposlechl puk v útočném pásmu, Kovář už vyrážel k samostatnému úniku na Cháberu, v ten moment jej ale elitní domácí bek podrazil a dostal za to menší trest.
     
    39:29
    Jakub Jeřábek zbavil Jágra jeho helmy a byl vyloučen za držení protihráče.
     
    36:20
    Plzeň se udržela v útočném pásmu, kotouč se ale pak odrazil k Piskáčkovi, jehož zastavil Milan Gulaš. Následoval dvouminutový trest za podražení.
     
    34:08
    Jan Hlaváč je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    28:38
    Hlaváč se s velkou chutí tlačil do dalšího zakončení, v ten moment jej ale zahákoval Jiří Marušák, jenž tak opět navštíví trestnou lavici.
     
    23:30
    Je tu přesilovka pro Kladno a velká šance pro něj na zvýšení svého náskoku. Za sekání je vyloučen Michal Dvořák.
     
    20:44
    Zřejmě se chystá srovnání. Všechny předchozí přesilovky byly využity. Teď za hru vysokou holí na trestnou lavici usedl Ivan Majeský.
     
    14:57
    Kratěna už měl našlápnuto k samostatnému nájezdu, v ten moment byl ale zastaven v rozporu s pravidly. Přesilovku tak teď díky vyloučení Libora Procházky za držení protihráče dostane Plzeň.
     
    13:25
    Kladno dostane k dispozici další přesilovku, za krosček je totiž vyloučen Jiří Marušák.
     
    05:27
    Kuchler našel Kuchejdu, ten ale v nadějné pozici nemohl zakončit, neboť mu v tom zabránil Pavel Kašpařík, který dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 6. Hlaváč (Jágr, Židlický), 8. Strnad (Jágr, Plekanec), 15. Hlaváč (Plekanec, Patera), 23. Židlický (Plekanec, Černošek) - 6. Vlasák (Straka, Gulaš), 16. Kovář (Kratěna, Straka), 51. St. Pierre (Vlasák, Gulaš)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek); Židlický, Macholda, Černošek, Procházka, Melka, Patera, Bicek, Strnad, Lukáč, Majeský, Kuchejda, Kuchler, Eberle, Doudera, Hlaváč, Dragoun, Plekanec, Mocek, Jágr, Piskáček
    HC Škoda Plzeň: Rask (Svoboda); Frolo, Jeřábek, St. Pierre, Schleiss, Kratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Lev, Kovář, Hollweg, Dvořák, Růžička, Havlíček, Mozík, Gulaš, Johnson, Boháč, Pletka

    Rozhodca: Šír, Kalivoda - Štofa, Beneš