Bologna – Palermo 3:0 (kon.) | Catania – Chievo 2:1 (kon.) | Fiorentina – Bergamo 4:1 (kon.)
Siena – Pescara 1:0 (kon.) | Udinese – Parma 2:2 (kon.) | Inter – Cagliari 2:2 (kon.)
Sampdoria – CFC Janov 3:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:2 (1:1)
Cagliari Calcio
Nedeľa 18.11.2012, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sme mohli vidieť jasnú ofenzívnu prevahu domáceho tímu Inter Miláno, no v úvode niekoľkokrát pohrozili aj hosťujúci hráči. Jeden z ich útokov skončil aj gólovo, keď sa po strele Cossua najlepšie zorientoval Sau a loptu zasunul za Handanovičov chrbát. Od tohto momentu však jasne vládli hráči Interu, ktorí si vytvorili obrovské množstvo gólových šancí, ktoré však veľmi dobre žehlil gólman Agazzi. V 82. minúte sa po prihrávke od Milita k lopte dostal Davide Astori, ktorý loptu poslal do vlastnej brány a zastavil tak gólové skóre tohto zápasu na hodnote 2:2. Oba tímy si tak do tabuľky odnášajú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:58:55)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po nepresnom centri od Nagatoma lopta končí za bránou hostí. Následne ju rozohráva hosťujúci gólman Agazzi do útoku a už čakáme len na hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+2
    Coutinho sa dostal do ďalšej skvelej šance! Jeho tvrdé zakončenie z pravej strany však gólman Agazzi vyrazil v poslednej chvíli za vlastnú bránu! Nasledovať bude rohový kop domácich.
     
    90+1
    V pokutovom území hostí nepríjemne padol na zem Ranocchia, ktorý bol attakovaný obrancom Astorim. Hlavný rozhodca však faul nevidel a počuje mnohé sťažnosti domácich!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Tretí gól Milána mal tentokrát na nohách Nagatomo, no ten bol neúspešný! Po skvelom centri od Álvareza netrafil bránu Cagliari!
     
    89
    Na druhej starne sa do nebezpečnej gólovej šance dostal Nainggolan, no ten bol napokon len veľmi nepresný. Jeho delovka končí vysoko nad domácou bránou!
     
    88
    Cambiasso loptu odcentroval veľmi dobre - presne na hlavičku Coutinha! Ten nám predviedol zakončenie, no gólman Agazzi si udržal reputáciu aj tentokrát a loptu vyboxoval svojou pravou rukou do bezpečia!
     
    87
    Domáci hráči Interu momentálne získali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 27 metrov, ktorú odchádza zahrávať Cambiasso!
     
    86
    Ďalší gól mal na svojich kopačkách Nagatomo, no jeho tvrdé zakončenie napokon úspešne ukrýva vo svojom náručí gólman Agazzi. Ten je momentálne výraznou oporou tímu Cagliari.
     
    85
    Cagliarčania sú pri lopte a snažia sa ustrážiť si v tomto zápase aspoň jeden bod za remízu. Momentálne je pri lopte Ibarbo, ktorý opäť získava veľmi cenné sekundy.
     
    84
    Po peknom centri z rohového kopu sa k ďalšej strele domácich dostal obranca Samuel! Jeho strelu však gólman Agazzi tiež vyráža do bezpečia! Hostia majú čas na oslobodenie!
     
    83
    Milánčania sú pri enormnej gólovej chuti! Po skvelom centri od Cambiassa sa k lopte dostal Coutinho, ktorý nekompromisne preveril gólmana Agazziho! Ten bol však úspešný a loptu vyráža svojími rukami!
     
    82
    Inter dal gól!
    Domácim hráčom sa podarilo vyrovnať! Po skvelej krížnej prihrávke od Milita sa k lopte dostal hosťujúci hráč DAVIDE ASTORI, ktorý pekným sklzom umiestnil loptu do vlastnej brány!
     
    82
    Domáci tréne posiela na trávnik aj druhé striedanie! Namiesto Cassana do hry nastúpi oddýchnutý Álvarez.
     
    81
    Milito sa dostal do ďalšej nebezpečnej šance! Po skvelom centri od Cambiassa však opäť míňa bránu hosťujúceho tímu Cagliari! Pri lopte je Agazzi.
     
    80
    Domáci hráči Interu majú k dispozícii už len desať minút a nadstavený čas. Pri lopte je momentálne Nagatomo, ktorý sa snaží presadiť sa ďalekým centrom až pred gólmana Agazziho.
     
    79
    Hosťujúci hráči sa začínajú brániť. Ibarbo získal loptu a svojími individuálnymi schopnosťami získal pre svoj tím cenné sekundy. Napokon odkopol loptu až pred gólmana Handanoviča.

    Góly: 10. Palacio, 82. Astori (vla.) - 43. Sau, 66. Sau

    Karty:   26. Cambiasso (INT), 41. Gargano (INT) - 40. Sue (CAG), 50. Nainggolan (CAG), 52. Astori (CAG), 61. Ekdal (CAG), 73. Conti (CAG)


    Inter Miláno: Handanovič - Zanetti, Samuel, Nagatomo, Ranocchia, Juan (73. Coutinho) , Cambiasso, Gargano, Palacio, Cassano (82. Álvarez), Milito.
    Cagliari Calcio: Agazzi - Pisano, Rossettini, Astori, Danilo Avelar, Conti, Nainggolan, Ekdal, Cossu (68. Dessena), Nenê (37. Pinilla), Sau (74. Ibarbo).

    Rozhodca: P. Giacomelli - A. Marrazzo, M. Viazzi