Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav - R. Vrbata (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

cz Streda 07.11.2012, 11:30Tlačové konferencie
     
    Tímto končí oficiální část tiskové konference. (11:40:23)
     
    Otázka na Mojmíra Trličíka: Byl vůbec čas si nabídku promyslet? Měl jsem čas, sice ne v takovém prostoru, ale čas byl. Když vás osloví klub, jako jsou Pardubice se svými fanoušky, historií. Je málo trenérů, kteří by nad tím dlouze přemýšleli, já jsem takový nebyl a nabídku jsem přijal ihned.
     
    Otázka na Petra Hemského: Budou změny v kádru? Už jsme o tom hovořili, určitě nějaké změny příjdou. Co nejdřív ho chceme doplnit na postech, které momentálně nefungují.
     
    Otázka na Petra Hemského: Ohlasy na internetu nejsou k této změně pozitivní, co tomu říkáte? Stránky nečtu, jsem pozitivní co se týče budoucnosti.
     
    Otázka na Petra Hemského: Jsou možné změny v kádru? Je možné, že by do Pardubic přišel třeba Roman Málek? Mnoho hráčů mimo Pardubice je tu dost a já bych rád dostal do Pardubic místní hráče. Z Vítkovic nikdo pravděpodobně nepřijde.
     
    Otázka na Petra Hemského: V týmu zůstal Ladislav Lubina, je to kvůli jeho angažmá v Kometě Brno, kde se s Mojmírem Trličíkem potkal? Ne, není to z toho důvodu.
     
    Otázka na Petra Hemského: Proč došlo k výměně po výhře se Slavií Praha? Nového trenéra náš tým hledal delší dobu a o výměně se rozhodlo až v tuto chvíli.
     
    Mojmír Trličík: Po ukončení angažmá ve Vítkovicích jsem byl osloven vedením Pardubic. Já tu změnu chápu, při náročnosti pardubického diváka, který chtěl víc. Snad budu já tím impulsem, aby tým hrál ve vyšších patrech tabulky. První dojem po rozjížděcím tréninku je dobrý.
     
    Jako první si vzal slovo sportovní manažer Petr Hemský: Budu stručný, vše podstatné vyšlo v tiskové zprávě. Vedení se rozhodlo k výměně trenéra kvůli špatnému postavení v tabulce. Po titulu z loňské sezony si navíc myslíme, že trenér už byl okoukaný.
     
    Po úvodním, avšak ve svižném tempu se nesoucím úvodním tréninku pod taktovkou nového kouče Trličíka již právě tento trenér v doprovodu sportovního manažera HC ČSOB Pojišťovny Pardubice Petra Hemského usedá v prostorách ČEZ Areny, a tak tisková konference za pár vteřin začne.
     
    Hosty na tiskové konferenci budou sportovní manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Petr Hemský a nový trenér A týmu Mojmír Trličík.

    Tisková konference začne po skončení tréninku A mužstva mistrovského celku.
     
    Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice se rozhodl provést výměnu na pozici trenéra A týmu. S platností od středy 7. listopadu 2012 přejímá vedení prvního mužstva Mojmír Trličík, ten vystřídá odvolaného Pavla Hynka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    Martin Mišovec