Most – Šumperk 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třebíč 6:1 (kon.)
Litoměřice – Hr. Králové 0:3 (kon.) | Beroun – Kadaň 2:3 (po s.n.) | Písek – Jihlava 1:6 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:1, 2:0,0:0)
HC Benátky nad Jizerou
cz Pondelok 05.11.2012, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    32:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Rebelové rozjeli solidní kombinaci, která vyústila v tak trochu šťastnou branku! Ladislav Rytnauer našel na levém rohu brankoviště MARTINA ONDRÁČKA, který puk zkoušel poslat k zadní tyči, kde si hrací gumu srazil bruslí do sítě jeden z beků! Asistence: Ladislav Rytnauer a Václav Meidl.
     
    23:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A máme vyrovnáno! Daniel Špaček v útočné třetině mezi kruhy vypálil a provětral betony Daniela Dolejše. Kotouče se následně chopil obránce Rebelů, který si ním projel do útočné třetiny. Zde se domácí usadili a Jan Knotek nahodil puk na branku. Kotouč s od Vošvrdy odrazil před ONDŘEJE STEHLÍKA, který už neměl problém zamést kotouč do branky a vychutnat si oslavu letošního premiérového gólu! Asistence: Jan Knotek.
     
    03:04
    Benátky právě vstřelily branku!

    Rychlý výpad hostujícího celku znamená vedení! Tomáš Liška se protáhl do útočné třetiny a našel mezi kruhy číhajícího PATRIKA MAĎARA, který se do puku opřel z první a ten skončil za zády opařeného Daniela Dolejše. Asistence: Tomáš Liška.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 24. Stehlík (Knotek), 33. Ondráček (Rytnauer, Meidl) - 4. Maďar (Liška)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Novotný, Jelínek, Blažek - Endál, Polodna "C", Vondráček - Rytnauer, Knotek, Ondráček - Semorád, Meidl, Musil - Fiedler, Štěpánek, Stehlík
    Trenér: Milan Chalupa

    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Blažíček) - Kolmann, Moravec, Jánošík, Kajínek, Jaroměřský, Ulrych, Vála, Plodek - Jonák, Klimt, Skalický - Špaček, Skořepa, Bortňák - Kopic, Král, Vlach - Liška, Jech, Maďar
    Trenér: Milan Černý

    Rozhodca: Martin Fraňo, Alexander Pavlovič - Jakub Frodl, Milan Svoboda