Žilina – Košice 2:0 (kon.) | Skalica – Zvolen 7:6 (kon.) | Martin – Poprad 1:4 (kon.)
Nitra – Piešťany 0:1 (kon.) | B. Bystrica – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HK Skalica
7:6 (5:3, 2:3, 0:0)
HKM Zvolen
Nedeľa 04.11.2012, 17:00 • Hant Aréna, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Hostia sa odhodlali na powerplay a pri puku bol Školiak! Ten mal ôsmy gól Skalice na hokejke, no svojou strelou netrafil prázdnu zvolenskú bránu!
     
    59:22
    Hraško sa pozviechal a po svojich odchádza na striedačku. Tréner Skalice si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:22
    Gólman Šimko sa už chystal na striedačku, no vzápätí sa vrátil späť pretože sa nám rysoval skalický protiútok. Po následnom tvrdom zásahu pukom do tváre ostáva na ľade ležať Peter Hraško!
     
    58:43
    Zvolenčania nám predviedli obrovské zaváhanie, po ktorom sa k puku dostal Žigmund Pálffy! Ten bol však faulovaný, no pán Jonák necháva hre voľný priebeh.
     
    55:45
    Kamil Brabenec sa dostal do skvelej gólovej šance! Tesne pred jeho zakončením mu však bola hokejka zoseknutá z rúk! Vylučovať sa nebude. Puk má v moci gólman Kotvan.
     
    53:42
    Po nepresnom vyhodení od Tršku sa k puku dostal Podkonický. Ten nebol sebecký a pekne prihral Mérymu. Méry sa z pravého krídla presadil strelou, ktorú však Zdenko Kotvan chytá medzi svojími betónmi.
     
    50:45
    Tretí gól mal na vlásku Andrej Kudrna! Ten sa však tesne pred gólmanom Šimkom ešte rozhodol prihrávať na Stielera, no to sa mu stalo osudným. Puk putuje na zvolenské hokejky.
     
    49:55
    Ivan Ďatelinka mal na vlásku vlastný gól! Po technickej prihrávke od Huňadyho Skaličania nevedeli, kde je puk, no napokon ho našiel Zdenko Kotvan pod svojou výstrojou.
     
    46:10
    Nervozita na oboch stranách sa nám stupňuje! Na oboch stranách sme mohli vidieť dva nepríjemné fauly zozadu, no Peter Jonák tentokrát vylučovať nebude.
     
    45:19
    Brabenec sa dostal do fantastickej gólovej šance aj v oslabení! Po skvelej prihrávke od Ďalogu mu však puk nesadol a jeho zakončenie pokryli dvaja skalickí obrancovia a aj gólman Zdenko Kotvan! Puk napokon končí pod Kotvanovou lapačkou.
     
    43:07
    Domáci hráči si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu Zvolena si odchádza sadnúť Výborný, ktorý sa previnil nepovoleným hákovaním.
     
    42:45
    Žigmund Pálffy si vytvoril až dve skvelé gólové šance! Najskôr jeho strelu vyrazil lapačkou gólman Šimko a jeho druhé zakončenie napálil len do spojnice zvolenskej brány!
     
    41:25
    Po fantastickej kombinačnej akcii hostí sa k puku v medzikruží dostal Peter Hraško! Ten svojou strelou švihom však opečiatkoval len pravú žŕdku skalickej brány!
     
    39:07
    Skalica dala gól!
    Domáci hráči sa opäť dostávajú do jednogólového vedenia! Po nádhernej prihrávke od Preisingera sa pri puku ocitol ŽIGMUND PÁLFFY, ktorý si nádherným backhandovým blafákom vychutnal gólmana Šimka! Asistenciu si pripisuje Miroslav Preisinger.
     
    37:32
    Zvolenský gólman Šimko nám predviedol skvelý zákrok po Kudrnovej strele, puk však do svojho odkrytého lýtka, no vyzerá, že bude v poriadku a po malej chvíli pokračuje v hre.
     
    35:45
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sú opäť v zápase a vyrovnávajú! Po presnej prihrávke od Podkonického sa pri puku ocitol KAMIL BRABENEC, na ktorého obranca Ďatelinka mierne pozabudol a nechal mu príliš veľký priestor na zakončenie. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Podkonický a Peter Hraško.
     
    34:11
    Po tvrdej strele od Reného Školiaka vyrazil puk pred seba gólman Šimko presne na hokejku Preisingera! Ten však dal svojmu zakončeniu príliš veľkú silu a trafil len pravú žŕdku zvolenskej brány!
     
    31:30
    Do nebezpečnej situácie sa tentokrát dostal Puliš, ktorý naznačil prihrávku, no napokon vystrelil. Gólman Kotvan mu však predviedol skvelý zákrok svojou lapačkou!
     
    25:34
    Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Peter Hraško, ktorý nám predviedol nedovolený krošček! Domáci si tak zahrajú presilovú hru 5 na 3!
     
    26:46
    Skalica dala gól!
    Pri presilovej hre o dvoch hráčov sa domáci dostávajú opäť do vedenia! Po skvelej prihrávke od Pálffyho sa k puku dostal MIROSLAV PREISINGER, ktorý nekompromisnou strelou do hornej časti zvolenskej brány prekonáva gólmana Šimka! Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a René Školiak.
     
    26:25
    Skalickí hráči si vytvorili nádhernú gólovú šancu! Po skvelej prihrávke od Stielera sa k puku dostal Bartánus, no ten tvrdou strelou opečiatkoval ľavú žŕdku zvolenskej brány!
     
    24:49
    Domáci si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza sadnúť Zvolenčan Ťavoda, ktorý nám predviedol nepovolené podrazenie.
     
    24:14
    Zvolenčania si vytvorili ďalšiu skvelú gólovú šancu! Podkonický nám predviedol skvelý únik po ľavej strane, no pred skalickou bránou sa ešte odhodlal prihrávať. Puk poslal do medzikružia Brabencovi a ten tvrdou strelou preveril gólmana Kotvana! Ten však puk ukrýva na svojej výstroji!
     
    23:33
    Do skalickej brány nastupuje namiesto Adama Trenčana gólman Zdenko Kotvan!
     
    23:33
    Zvolen dal gól!
    Je vyrovnané! Po skvelej strele od Hraška nám gólman Trenčan ešte predviedol vyrazenie puku betónmi, no na následnú dorážku od RADOVANA PULIŠA už jednoducho nemal nárok! Asistenciu si pripisuje Peter Hraško.
     
    21:25
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúci hráči vsietili ďalší skvelý gól! Po tvrdej strele sa gólman Trenčan dokázal zorientovať a puk vyrazil, no len na hokejku PETRA ZUZINA, ktorý nekompromisnou delovkou strieľa kontaktný gól! Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Jurík a Andrej Podkonický.
     
    19:53
    Skalica dala gól!
    Aj domáci hráči využívajú presilovú hru v tomto zápase! Po prihrávke naslepo z hokejky Vyrúbalíka puk získal Pálffy. Ten dlho nezaváhal a z medzikružia presne prihral na ľavú stranu, kde stál osamotený MIROSLAV PREISINGER! Ten pridáva 7 sekúnd pred koncom prvej tretiny piaty skalický gól. Asistencie si pripisujú hráči Žigmund Pálffy a Martin Vyrúbalík.
     
    19:30
    Domáci hráči si zahrajú prvú presilovú hru v tomto zápase. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Zvolenčan Pichnarčík, ktorý nám predviedol nedovolené bránenie.
     
    19:08
    Puliš nám predviedol ďalšiu skvelú backhandovú prihrávku! Po nej sa však veľmi zle zorientoval Síkela a po malej chvíli stráca puk.
     
    17:34
    Trška priviezol puk do útočného pásma a predviedol nám zakončenie! Jeho strela však bola veľmi nepresná, avšak po odrazení puku od mantinelu sa do vyloženej gólovej šance dostal Tibor Kutálek! Ten takýto puk nečakal a jeho následné nepresné zakončenie končí na výstroji gólmana Šimka!
     
    16:42
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hráči využívajú aj druhú presilovú hru v tomto zápase! Michal Chovan nám predviedol skvelý únik a spoza skalickej brány prihral na nebráneného TOMÁŠA ŠKVARIDLA! Ten si puk odkopol na hokejku a skvelým backhandom prekonáva domáceho gólmana Trenčana! Asistencie si pripisujú hráči Michal Chovan a Lukáš Jurík.
     
    15:54
    Ďalší Skaličan putuje na trestnú lavicu. Tentokrát to bude Marcel Holovič, ktorý nám pri zvolenskej gólovej šanci predviedol úmyselné posunutie skalickej brány.
     
    14:33
    Skalica dala gól!
    Domácim sa to podarilo! Štvrtý gól Skalice sa podarilo vsietiť IVANOVI ĎATELINKOVI! Ten na útočnej modrej čiare získal presnú prihrávku od Pálffyho. Puk si potiahol medzi bezmocných zvolenských obrancov a využil Šimkovu chybu. Ten išiel príliš skoro na kolená a skvelým švihom mu Ďatelinka zavesil gól do pravého horného rohu jeho brány! Asistenciu si pripisuje Žigmund Pálffy.
     
    10:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hráči využívajú presilovú hru! Hostia roztočili útočný kolotoč priam bravúrne a dotiahli to do gólového konca. K puku sa dostal na pravom kruhu Brabenec. Ten si počkal na nabiehajúceho PETRA ZUZINA, ktorý túto prihrávku zúžitkoval skvelou strelou ponad gólmana Trenčana! Asistencie si pripisujú hráči Kamil Brabenec a Michal Juraško.
     
    10:12
    Hosťujúci hráči si zahrajú presilovú hru. Za držanie hokejky si odchádza na trestnú lavicu sadnúť dvojgólový strelec Andrej Kudrna.
     
    09:23
    Ďalšiu nebezpečnú situáciu pred gólmanom Šimkom vytvoril Preisigner! Ten zinkasoval skvelú prihrávku od Školiaka, naznačil prihrávku, no napokon vystrelil! Gólman Šimko oprášil svoju lapačku a úspešne zasiahol. Puk mu síce z nej vypadol, no bleskovo sa dokázal zorientovať a pokryl ho vo svojom náručí.
     
    07:37
    Zvolen dal gól!
    Oddychový čas Zvolenčanom očividne pomohol! Zaviezli si puk do útočného pásma, pri zadnom mantineli sa uvoľnil Puliš, ktorý bez akýchkoľvek problémov našiel pred skalickou bránou MILANA JURÍKA! Ten už nemal žiadan problém prekonať rozhodeného Trenčana. Asistencie si pripisujú hráči Radovan Puliš a Matej Síkela.
     
    07:17
    Hosťujúci tréner Peter Mikula si vyžiadal oddychový čas!
     
    07:09
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa z následnej útočnej vlny bleskovo presadzujú! Po nádhernej prihrávke od Mareka Bartánusa sa vľavo od bránkoviska hostí zorientoval ANDREJ KUDRNA, ktorý nekompromisným zakončením prekonáva gólmana Šimka podruhýkrát v dnešnom stretnutí! Asistencie si pripisujú hráči Marek Bartánus a David Stieler.
     
    06:44
    Skalica dala gól!
    Po fantastickej backhandovej prihrávke od Školiaka sa k puku dostal nebránený ŽIGMUND PÁLFFY! Ten si puk veľmi dobre potiahol, naznačil strelu, no napokon prekonáva gólmana Šimka technickým blafákom! Asistencie si pripisujú hráči René Školiak a Martin Vyrúbalík.
     
    04:36
    Tomáš Škvaridlo nám predviedol poriadny závar pred skalickou bránou! Po nastrelení puku od Síkelu sa snažil Škvaridlo puk ešte dorážať, no gólman Trenčan ho napokon pokryl pod svojou výstrojou!
     
    00:59
    Skalica dala gól!
    Domáci hráči sa prekvapivo dostávajú do vedenia! Po skvelom nahodení puku na mantinel z hokejky Jankoviča sa k puku dostal ANDREJ KUDRNA. Ten skúsil šťastie a puk nahodil na gólmana Šimka. Ten sa nestihol presunúť a od jeho pravej nohy sa puk odrazil za jeho chrbát. Asistenciu si pripisuje David Stieler.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Kudrna (Stieler), 7. Pálffy (Školiak, Vyrúbalík), 8. Kudrna (Bartánus, Stieler), 15. Ďatelinka (Pálffy), 20. Preisinger (Pálffy, Vyrúbalík), 27. Preisimnger (Pálffy, Školiak), 40. Pálffy (Preisinger) - 8. Milan Jurík (Puliš, Síkela), 11. Zuzin (Brabenec, Juraško ), 17. Škvaridlo (Chovan, Lukáš Jurík), 22. Zuzin (L. Jurík, Podkonický), 24. Puliš (Hraško), 36. Brabenec (Podkonický, Hraško)


    HK Skalica: Trenčan - Barák, Ďatelinka, Jankovič, Kozák, Srnec, Trška, Vyrúbalík - Bartánus, Bezúch, Holovič - Jurík, Klejna, Kudrna - Kutálek, Pálffy, Preisinger - Stieler, Školiak.
    HKM Zvolen: Šimko - Hraško, Juraško, Mucha, Pichnarčík, Pokovič, Šiška, Ťavoda, Výborný - Brabenec, Ďaloga, Huňady - Chovan, M. Jurík, L. Jurík - Méry, Podkonický, Puliš - Síkela, Škvaridlo, Zuzin.

    Rozhodca: P. Jonák - Holienka, M. Valach

    Diváci: 2081