Lev – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
Lev Praha
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 03.11.2012, 17:00 • Tipsport Aréna Praha • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:45
    Lev Praha dala gól! Zdenko Chára potiahol po ľavej strane, otočil sa povedľa bránkoviska s pukom, prihral na medzikružie a JAKUB VORÁČEK prestrelil ponad pravú ruku Janusa pod hornú žrď. Asistencia: Zdenko Chára.
     
    25:45
    Slovan dal gól! Krááása!!! MICHAL VONDRKA dostal prihrávku pred bránkovisko od Kukumberga, ktorý pri mantineli na pravej strane vyzvŕtal hráčov domácich a Michal to na štvrtýkrát prehodil za betón Pöpperleho. Asistencia: Roman Kukumberg.
     
    19:37
    Slovan dal gól! A je to tu!!!!! Tabaček prešiel s pukom cez modrú, posunul na pravý kruh Kytnárovi, ktorý ideálne našiel na ľavej strane nabiehajúceho ROMANA KUKUMBERGA a ten nekompromisne zavesil do odkrytej časti bránky, kde sa už Pöpperle nestihol presunúť. Asistencie: Milan Kytnár a Ján Tabaček.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 49. Voráček (Chára) - 20. Kukumberg (Kytnár, Tabaček), 26. Vondrka (Kukumberg)


    Lev Praha: Pöpperle – Chára, Němec, Škoula, Oystrick, Porseland, Juraj Mikuš, Krejčík, – Svoboda, Vrána, Klepiš – Surový, Juraj Mikúš, Hossa – Novotný, Christensen, Voráček – Birner, Sekáč, Řepík – Cingel
    HC Slovan Bratislava: Janus - Višňovský, Štajnoch, Sekera, Sigalet, Švarný, Tabaček, Tomáš Mikúš, Trška - Šatan, Bližňák, Hudáček - Vondrka, Lipiansky, Miklík - Ölvecký, Šťastný, Daňo - Bakoš, Kytnár, Kukumberg

    Rozhodca: Olenin, Ronn, Misyur, Raming

    Diváci: 12.885