Hr. Králové – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Kadaň – Písek 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Beroun 9:3 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Litoměřice – Most 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Olomouc 3:2 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 1:0 (po s.n.)
koniec
HC Benátky nad Jizerou
9:3 (4:1, 2:0, 3:2)
Medvědi Beroun 1933
cz Sobota 03.11.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    53:09
    Benátky právě vstřelily branku!
    Devět branek Benátečtí v první lize ještě nevstřelili. Ale všechno je někdy poprvé... Puk létal z hole na holi, až přistál na čepeli DANIELA ŠPAČKA, jenž jej zvedl nad přesouvajícího se Svobodu. Asistence: David Štich, Jan Jaroměřský.
     
    48:52
    Beroun právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Z ostrého úhlu překvapil Tomáše Vošvrdu přesnou střelou do pravého horního růžku LUKÁŠ HAVEL. Asistence: Tomáš Polák, Jiří Jebavý.
     
    47:17
    Benátky právě vstřelily branku!
    Následovala další rozborka berounské obrany a přesná přihrávka na najíždějícího ADAMA JÁNOŠÍKA, jenž zvedl kotouč mimo dosah Adama Svobody a vyrovnal tak prvoligový rekord benáteckého týmu, co se týče vstřelených branek v utkání. Asistence: Vít Jonák.
     
    42:05
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově snižují na rozdíl pěti branek. V ponechané výhodě vyrazil Vošvrda kotouč nad sebe, odkud ho doklepl do odkryté části branky MARTIN ČURDA. Asistence: Petr Přindiš, Pavel Vostřák.
     
    41:45
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí se usadili v útočném pásmu a prosadili se po velmi přesné střele LUKÁŠE KRÁLE. Asistence: Jaroslav Vlach.
     
    34:21
    Benátky právě vstřelily branku!
    U pravé tyčky poskakoval kotouč, který se snažil do opuštěné branky doklepnout Bortňák, ale nepodařilo se mu dostat puk pod kontrolu. Až z téměř nulového úhlu ho vrátil do brankoviště, před kterým číhal JIŘÍ MORAVEC, jenž měl opravdu snadnou úlohu. Asistence: Dalibor Bortňák, Daniel Špaček.
     
    21:04
    Benátky právě vstřelily branku!
    Střela DALIBORA BORTŇÁKA z pravého kruhu překvapila Svobodu. Kotouč se dostal těsně za brankovou čáru. Hlavní rozhodčí Petr Úlehla po poradě s brankovým sudím Václavem Soukupem mladším gól uznává. Bez asistence.
     
    14:01
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté snižují dokonce v oslabení. Vstříc Vošvrdovi se vydal zcela osamocený DAVID VIDELKA, který byl úspěšný střelou mezi ruku a tělo domácího gólmana. Asistence: Aleš Knesl, Jiří Bárta.
     
    9:32
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilové hry s velkou grácií. Od modré čáry napřáhl Štich, jehož střelu usměrnil přesně pod břevno berounské branky chytrou tečí DANIEL ŠPAČEK. Asistence: David Štich, Josef Skořepa.
     
    7:14
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají další úder. Ihned po buly se usadili v útočném pásmu, kde slavil úspěch důraz JOSEFA SKOŘEPY. Asistence: Petr Kolmann, Dalibor Bortňák.
     
    6:53
    Benátky právě vstřelily branku!
    Od modré čáry vystřelil na lapačku hostujícího gólmana Jaroměřský, kotouč jemně tečoval TOMÁŠ KLIMT a podruhé překonal zkušeného Adama Svobodu. Asistence: Jan Jaroměřský, Lukáš Král.
     
    4:31
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté chybovali na útočné modré čáře. Kotouče se chopil LUKÁŠ KRÁL, kterému z trestné lavice naskočil Klimt, avšak domácí útočník vzal odpovědnost na sebe a střelou na vzdálenější tyč pokořil Svobodu. Bez asistence.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 5. Král, 7. Klimt (Jaroměřský, Král), 8. Skořepa (Kolmann, Bortňák), 10. Špaček (Štich, Skořepa), 22. Bortňák, 35. Moravec (Bortňák, Špaček), 42. Král (Vlach), 48. Jánošík (Jonák), 54. Špaček (Štich, Jaroměřský) - 15. Videlka (Knesl, Bárta), 43. Čurda (Přindiš, Vostřák), 49. Havel (Polák, Jebavý)


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Blažíček) - Moravec, Kolmann, Štich, Jánošík, Ulrych, Jaroměřský, Vála - Skalický, Klimt, Jonák, Bortňák, Skořepa, Špaček, Vlach, Král, Kopic, Maďar, Jech, Liška, Plodek.
    Medvědi Beroun 1933: Svoboda (Benda) - Ruprecht, Kaláb, Knesl, Malý, Krejčí, Jebavý, Přindiš - Havel, Plichta, Vostřák, Doležal, Karpov, Videlka, Čurda, Bárta, Padělek, Trojan, Hošťálek, Polák.

    Rozhodca: Úlehla - Kotlík, Zídek

    Diváci: 328