Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 1:5 (kon.) | Prešov – Detva 4:5 (po s.n.) | Prievidza – Topoľčany 3:7 (kon.)
Bardejov – Michalovce 4:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 4:2 (kon.) | Senica – Trebišov 9:1 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HK Spišská Nová Ves
Piatok 02.11.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:38
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia sa dostali už do štvrgólového vedenia, na 1:5 zvyšuje svojím druhým gólom ĽUBOMÍR VAIC. Asistencia: Richard Smotrila.
     
    35:19
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia si gólom z presilovky upevnili náskok vedenia, na prevej strane sa dostal k puku MICHAL FINDURA, ktorý najskôr naznačil prihrávku pred bránu, ale vystihol Palkov pohyb a puk mu poslal rovno do odkrytej časti. Asistencia: Juraj Prokop.
     
    23:11
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia sa dostali do vedenia, Juraj Prokop našiel voľného FILIPA NOVÁKA, ktorý sa dokázal uvolniť a zoči-voči brankárovi Palkovi zasunúť po blafáku puk za jeho chrbát. Asistencia: Juraj Prokop.
     
    13:34
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia do konca prvej tretiny stihli vyrovnať, po strele MARTINA BELLUŠA sa iba obzrel domáci brankár, pretože jeho pokus spomedzi kruhov vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu. Asistencia: Vladimír Klinga.
     
    04:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci neostali dlho zaskočený rýchlim úvodným gólom, skôr naopak do prvej päť minútovky vyrovnávajú zásluhou MICHALA MRAVCA, ktorý sa strelou spomedzi kruhov nemýlil. Asistencia: Roman Sajko.
     
    00:25
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Tak toto je začiatok pre hostí, hneď z prvej akcie sa ujali vedenia, na perfektnú prihrávku z pravej strany naviazal bývalí Slovenský reprezentant, hráč NHL a mnohých ďalších klubov ĽUBOMÍR VAIC, ktorý z prvej pred Palkom nezaváhal.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Mravec (Sajko) - 1. Vaic, 14. Belluš (Klinga), 24. F. Novák (Prokop), 36. Findura (Prokop), 48. Vaic (Smotrila)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Kuric, Kubáň, Matejka, Poliaček, Sajko, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartik, Galko, Holiga, Paukovček.
    HK Spišská Nová Ves: Liptovský (Macejkák) - Vartovník, L. Novák, Malina, Kohutiar, Jánošík, Krempaský, F. Novák, Horváth, Nitriansky, Džerenga, Vantroba, Smotrila, Prokop, Klinga, Kirk, Findura, Belluš, Vaic.