Vítkovice – Litvínov 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Berani Zlín 3:4 (po s.n.) | Pardubice – Kladno 6:9 (kon.)
Chomutov – Třinec 5:3 (kon.) | Sparta Praha – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Liberec – Plzeň 1:8 (kon.)
koniec po predl.
HC Sparta Praha
5:4 (3:0, 0:1, 1:3 - 1:0)
Banes Motor České Budějovice
cz Piatok 02.11.2012, 18:30 • Tipsport arena • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    63:48
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparťané rozhodují v přesilovce, kapitán domácích MICHAL BROŠ doráží u pravé tyče ránu Mojžíše a puk končí za čárou! Asistence: Mojžíš.
     
    53:44
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Tentokrát už se ale hosté radují? Famózné teď obešel MILAN MICHÁLEK v souboji jeden na jednoho beka Sparty a v zakončení suverénně trefuje levý horní růžek! Asistence: Ference.
     
    48:53
    Sparta právě vstřelila branku!

    A je tu gól jako blesk z čistého nebe! Hattrick v podání PETRA TENKRÁTA! Rána z voleje po přihrávce na pravý kruh končí těsně za čarou! Asistence: Hovorka, Broš.
     
    43:50
    Mountfield právě vstřelil branku! Autorem branky je MARTIN HANZAL, který si sám před Schwarzem potáhl puk ke střele do prázdné branky. Asistence: Michálek a Prospal.
     
    43:32
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Branka je po hodně dlouhém videu uznána, po Mertlově nahození na střed se trefuje RASTISLAV DEJ. Asistence: Mertl, Jank.
     
    26:12
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté snižují, celá akce ale nebyla zcela ve sportovním duchu. Po jedné ze střel hostů padl k zemi Tomáš Rachůnek, ve hře se ale pokračovalo. Puk tak doputoval až k ANDREWU FERENCOVI, který možná i za přispění teče trefuje levý horní růžek domácí branky. Asistence: Kotalík.
     
    16:52
    Sparta právě vstřelila branku!

    Tak to je krasojízda pražské Sparty! Možná trochu se štěstím, ale počítá se! Tentokrát PETR TENKRÁT! Tečovaná střela z mezikruží trochu překvapivě končí ve vinglu branky Mountfieldu a Sparta jde do tříbrankového trháku! Asistence: Hovorka, Forman.
     
    14:24
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hráči s "S" na prsou jdou do dvoubrankového vedení! Můžeme říct klasická branka PETRA TENKRÁTA. Tentokrát dostal puk do jízdy na pravé křídlo a střelou z voleje trefuje mezi nohy brankáře hostů! Zasloužené vedení je zásluhou velmi dobré hry, kterou dnes domácí předvádí. Asistence: Broš, Sičák.
     
    07:20
    Sparta právě vstřelila branku!

    Holešovičtí jdou do vedení! TOMÁŠ RACHŮNEK dostal povedenou přihrávku od Bahenského a střelou z velkého úhlu trochu překvapivě překonává Kantora, který si nepokryl svou bližší tyč! Asistence: Bahenský, Foster.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 8. Rachůnek (Bahenský, Foster), 15. Tenkrát (Broš, Sičák), 17. Tenkrát (Hovorka, Forman), 49. Tenkrát (Hovorka, Broš), 64. Broš (Mojžíš) - 27. Ference (Kotalík), 44. Dej (Mertl, Jank), 44. Hanzal (Michálek, Prospal), 54. Michálek (Ference)


    HC Sparta Praha: Schwarz - Vallin, Sičák, Hořava, Kočí, Gawryletz, Mojžíš, Philipp - Hovorka, Broš, I. Rachůnek - Tenkrát, Hlinka, Pacovský - Jánský, Foster, T. Rachůnek - Bahenský, Přibyl, Forman.
    Banes Motor České Budějovice: Kantor - Ptáček, Kolarz, Frühauf, Ference, Vydarený, Jank, Vráblík - Suja, Hanzal, Kotalík, Kohn, Prospal, Šimánek, Dej, Rousek, Podlešák, Květoň, Michálek, Mertl, Knotek.

    Rozhodca: Homola, Hradil - Lhotský, Ondráček

    Diváci: 5 998