Vítkovice – Litvínov 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Berani Zlín 3:4 (po s.n.) | Pardubice – Kladno 6:9 (kon.)
Chomutov – Třinec 5:3 (kon.) | Sparta Praha – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Liberec – Plzeň 1:8 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
6:9 (0:2, 3:5, 3:2)
Rytíři Kladno
cz Piatok 02.11.2012, 18:05 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    54:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    ČEZ Arena si užívá opravdu fenomenální zážitek z gólové přestřelky roku! Píša sice od modré dvakrát branku Kladna netrefil, ale po jeho druhém pokusu se puk dostal přes Zohornu na hůl MARTINA BARTEKA, který táhlou ránou překonává Cháberu. Asistence: Tomáš Zohorna a Aleš Píša.
     
    52:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    O pár vteřin později přichází další rychlá branka domácích a rázem to máme 5:9. Rychlý vpád Pardubic do útočného pásma zakončoval ROBERT KOUSAL, Chábera jeho pokus dostal pod svůj beton, ale šikovný forvard domácích dokázal puk se štěstím procpat za jeho záda. Asistence: Marek Ďaloga a Tomáš Nosek.
     
    51:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Celek koučů Pavla Hynka a Ladislava Lubiny přidává v polovině třetí třetiny svou čtvrtou branku. Na levé straně se uvolnil možná nejaktivnější hráč Pardubic v utkání JAN BUCHTELE, který prudkou ránou do rohu branky překonává Cháberu.
     
    45:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Třetí využitá přesilovka Rytířů v utkání upravuje skóre na podobu 3:9! Druhý hráč Kladna, který si dnes připisuje hattrick se jmenuju PAVEL PATERA. Veterán hostí využil přesnou nahrávkou Plekance a z pravé strany propálil ležícího Martina Růžičku. Asistence: Tomáš Plekanec a Marek Židlický.
     
    40:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující tým pokračuje v nasazeném tempu z druhé třetiny a v přesilové hře přidává osmou branku. Tlustý našel na pravé straně PAVLA PATERU, který sám před Růžičkou přízemním pokusem prostřeluje domácího brankáře. Asistence: Jiří Tlustý a Tomáš Plekanec.
     
    36:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Branková třetina pokračuje, Rytiří vedou 3:7! Nikým neatakovaný PAVEL PATERA bez problémů vyjel zpoza branky, udělal kličku domácímu obránci a bekhendovou parádou zavěšuje pod Růžičkovu horní tyč! Krásná branka hostujícího veterána znamená vedení Kladna o čtyři branky. Asistence: Jan Hlaváč.
     
    34:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým dlouho váhal se střeleckým zakončení, ale to následně přišlo z pravé strany, a tak je sníženo. Hemský našel na pravé straně MARTINA BARTEKA, který sice stál v těžkém úhlu, avšak procpat puk za Cháberu se mu nakonec povedlo. Asistence: Aleš Hemský a David Krejčí.
     
    31:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Menší tlak hostujícího celku v útočné třetině znamená další branku. Po zmatku v předbrankovém se nejlépe zorientoval JAKUB DRAGOUN, který z pravé strany zamířil nad Salfického lapačku do sítě. Asistence: David Kuchejda.
     
    28:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující tým si připisuje další brankový úspěch. Mocek v útočném pásmu parádně našel sjíždějícího JAKUBA VALSKÉHO, který před Salfickým zachoval klid a po jednoduché kličce na domácího brankáře zakončuje do odkryté klece. Asistence: Petr Mocek.
     
    27:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři v přesilové hře odskakují na rozdíl dvou branek! TOMÁŠ PLEKANEC se podél levého mantinelu dostal přes domácí beky a následnou exkluzivní ranou do horní rohu Salfického klece zaznamenává hattrick. Čepic se však v bouřícím hledišti ČEZ Areny logicky nedočkal. Asistence: Jan Hlaváč a Marek Židlický.
     
    25:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velký tlak domácích v útočném pásmu končí další brankou! Chábera dobře zasáhnul proti ranám z kruhu v podání Kindla, avšak na další pokus už nestačil. Po nahrávce zpoza branky byl v mezikruží volný TOMÁŠ ZOHORNA, který prudkou ranou překonává hostujícího brankáře. Asistence: Radovan Somík a Martin Šagát.
     
    24:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým po pěkné akci snižuje na rozdíl dvou branek. Ze středního pásma našel za hostující obranou Kousal perfektně načasovaným pasem ALEŠE HEMSKÉHO, který v úniku bez větších problémů skóruje, když ranou na lapačku překonává Cháberu. Asistence: Robert Kousal a Jan Kolář.
     
    20:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A hostující tým udeřil potřetí! Kolář nezastavil puk, když mu přeskočil hokejku a TOMÁŠ PLEKANEC se dostal do samostatného úniku. V něm si pohrál s brankářem Salfickým a pohodlně zakončuje blafákem za jeho záda. Bez asistence.
     
    16:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Branka je tedy uznána, a tak vedou Rytíři již 2:0! TOMÁŠ PLEKANEC dokázal z pravé strany umístit volný kotouč nad Salfického vyrážečku, a tak hosté vedou v závěru první třetiny již o dvě branky. Asistence: Marek Židlický a Jaromír Jágr.
     
    06:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující tým jde do vedení 1:0! Dobré střídání první formace Rytířů znamená úvodní branku dnešního klání. Ránu z levé strany v podání Černoška sice dokázal Salfický vyrazit, avšak přesně na hůl volného JAROMÍRA JÁGRA, který pohodlně dorazil kotouč do sítě. Asistence: Marek Černošek.

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 25. Hemský (Kousal, Kolář), 26. Zohorna (Somík, Šagát), 35. Bartek (Hemský, Krejčí), 52. Buchtele (Zohorna, Bartek), 53. Kousal (Ďaloga, Nosek), 55. Bartek (Zohorna, Píša) - 7. Jágr (Černošek), 17. Plekanec (Židlický, Jágr), 21. Plekanec, 28. Plekanec (Hlaváč, Židlický), 29. Valský (Mocek), 32. Dragoun (Kuchejda), 37. Patera (Hlaváč), 41. Patera (Tlustý, Plekanec), 46. Patera (Plekanec , Židlický)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (32. M. Růžička) – Benák, Kolář, Kindl, Vašíček, Píša, Kočí, Ďaloga – Hemský, Krejčí, Kousal – Bartek, Zohorna, Somík – Buchtele, Nosek, Starý – Cetkovský, Beech, Šagát – Semorád

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina.

    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Židlický, Černošek, Majeský, Macholda, Mocek, Drtina, D. Růžička, Kameš – Jágr, Plekanec, Tlustý – Bicek, Patera, Hlaváč – Kuchejda, Dragoun, Kuchler – Valský, Melka, Eberle

    Trenéři: Zdeněk Vojta, Jiří Kopecký a Petr Tatíček.

    Rozhodca: Mikula, Šír – Barvíř, Blümel

    Diváci: 10 194 (vyprodáno)