Zvolen – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 3:2 (kon.) | Košice – Nitra 1:2 (kon.)
Skalica – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 28.10.2012, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    Piešťany dali gól!
    Krásny brejk ukázali domáci, z vlastného pásma, po ľavej strane, prihrávka Peška na stred pred bránku a JOZEF HARING si blafákom vychutnal brankára hostí. Myslím, že je rozhodnuté, hostia už tri góly asi nedajú. Asistencia: Peško, Chylo.
     
    22:43
    Piešťany dali gól!
    Tak predsa je tu gól. Akcia tretieho útoku 3 na 2, prihrávka Peškovi na pravý kruh, ten chcel prihrať, ale puk sa čudno odrazil do vzduchu, odkiaľ ho práve MICHAL PEŠKO trafil ako na bejzbale prekonáva Laca. Šťastie teraz na Peškovej palici. Asistencia: Chylo.
     
    14:52
    Piešťany dali gól!
    Gól domácich z čista jasna a Tomáš Harant má hlavu v smútku, lebo sa pod neho podpísal mierou vrchovatou. Jeho rozohrávku po zadnom mantinely zachytil J. Ručkay, namazal pred bránu bratovi HENRICHOVI RUČKAYOVI, ktorý sa s tým nepáral a popri vyrážačke otvára skóre a preberá mĺkve publikum. Prečo má asistenciu aj druhý piešťanský hráč je mi záhada, lebo ten len nahadzoval puk do pásma, kde ho mal na hokejke práve Harant. Asistencia: J. Ručkay, Cuník.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 15. H. Ručkay (J. Ručkay, Cuník), 23. Peško (Chylo), 55. Haring (Peško, Chylo)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Urban, Brňák, Drgoň, Filip (C), Cuník, Kolník, Hruška, Bučka - Stupka, Mertel, Melichárek - J. Ručkay, Mišura, H. Ručkay - Chylo, Peško, Haring - Otčenáš, Nemec, Saliji
    MsHK Žilina: Laco (Johanes) - Rúfus, Devečka, Brcko, Harant, Dlouhý, Leško, Sekáč, Drábek - Važan, Bulík, Lažo - Krajči, Troliga, Škoda - T. Sýkora, Ďuriš, Varga - Kokavec, Valášek, Drevenák

    Rozhodca: Jura - Bogdaň, Korba P.