Innsbruck – Znojmo 6:5 (po s.n.)
po s.n.
HC TWK Innsbruck
6:5 (2:2, 0:1, 3:2 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Nedeľa 28.10.2012, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena, Innsbruck • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    65:00
    Innsbruck právě vstřelil branku!

    Rozhodující samostatný nájezd proměnil ALEXANDER HÖLLER.
     
    54:19
    Innsbruck právě vstřelil branku!

    ANDREAS NÖDL si připisuje podíl už na páté dnešní brance Žraloků, počtvrté v přesilovce. Switzer svou velkou možnost ještě nevyužil, ale v pokračující akci se prosazuje právě před brankou stojící rakouský reprezentant. Asistence: Bryan McGregor.
     
    50:59
    Innsbruck právě vstřelil branku!

    Domácí střílí třetí branku v přesilovce a je to znovu jen o gól. McGregorův pas pustil Switzer za sebe, tam byl připravený MICHAEL BARTLETT a trefuje přesně. Asistence: Bryan McGregor a Andreas Nödl.
     
    48:59
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo vede znovu o dvě branky, když se prosazuje kapitán JIŘÍ BEROUN pěknou ranou ke vzdálenější tyči. Asistence: Antonín Bořuta.
     
    46:29
    Innsbruck právě vstřelil branku!

    Domácí ale bleskově odpovídají. Lemieux viděl před brankou najíždějícího BENEDIKTA SCHENNACHA, který prudkou přihrávku usměrnil za Kacetla. Asistence: Andreas Nödl a Francis Lemieux.
     
    45:33
    Orli právě vstřelili branku!

    Po dobré přihrávce do šance se střelou k bližší tyči prosazuje KIM STRÖMBERG! Asistence: Burke Henry.
     
    33:37
    Orli právě vstřelili branku!

    Dvojnásobná přesilovka je využita. Stahující se zámek hostující pětice zakončil KYLE WHARTON tvrdou ranou, která Tragustovi mezi betony proklouzla za čáru. Asistence: Lubomír Štach a Richard Jarůšek.
     
    17:27
    Orli právě vstřelili branku!

    S přesilovkovými góly se roztrhl pytel. Kanadská kombinace přináší Znojmu vyrovnání, svou druhou branku v orlím dresu střílí BRYAN BICKELL. Tragust proti jeho střele neměl šanci. Akvizice z NHL se prosazují na obou stranách. Asistence: Burke Henry a Adam Havlík.
     
    17:01
    Innsbruck právě vstřelil branku!

    Domácí využívají také svou druhou přesilovku a znovu je u toho útočník Caroliny Hurricanes ANDREAS NÖDL, tentokrát v roli střelce z ostrého úhlu. Asistence: Francis Lemieux a Mike Bartlett.
     
    12:51
    Orli právě vstřelili branku!

    Také Znojmo využívá přesilovku a je vyrovnáno. Úspěšným střelcem je PETER PUCHER, který zůstal sám před brankou a svou šanci využil. Asistence: Kyle Wharton.
     
    08:43
    Innsbruck právě vstřelil branku!

    Dvě největší hvězdy domácích se postaraly o úvodní branku. Po přihrávce posily z NHL Andrease Nödla se prosazuje nejproduktivnější hráč Žraloků FRANCIS LEMIEUX. Asistence: Andreas Nödl.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 9. Lemieux (Nödl), 18. Nödl (Lemieux, Bartlett), 47. Schennach (Nödl, Lemieux), 51. Bartlett (McGregor, Nödl), 55. Nödl (McGregor), 65. Höller - 13. Pucher (Wharton), 18. Bickell (Henry, Havlík), 34. Wharton (Štach, Jarůšek), 46. Strömberg (Henry), 49. Beroun (Bořuta)


    HC TWK Innsbruck: Tragust (Machreich) – Lindner, Insana, Stern, Switzer, Pittl, Manavian, Hörtnagl, Pedevilla – Höller, Fox, Mössmer – Prock, Lemieux, Nödl – Schennach, Bartlett, McGregor – Hanschitz, Steiner, Steinacher.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Landsman) – Pláněk, Wharton, Henry, Stehlík, Bořuta, Štach – Jarůšek, Fiala, Strömberg – Bickell, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Lattner – Uram, Bartoš, Beránek – Komínek, Rožník.

    Rozhodca: Bogen, Jelinek – Johnston, Smeibidlo (všichni AUT)

    Diváci: 1800