Motor ČB – Pardubice 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:2 (kon.)
Litvínov – Berani Zlín 1:4 (kon.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Kladno – Sparta Praha 5:1 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (3:1, 1:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Nedeľa 28.10.2012, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    44:04
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu nádhera! MILAN MICHÁLEK předvedl naprosto dokonalou individuální akci a Budvar aréna je ve varu! Dostal puk od Hanzala a několikrát vyškolil obránce Koláře. Poté si pohrál i s Růžičkou a stává se už druhým dvougólovým střelcem dnešního zápasu! Asistence: Martin Hanzal.
     
    40:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Těsně po vypršení Jankova trestu hosté snižují! Aleš Hemský obkroužil branku a předložil puk před odkrytou klec DAVIDU KREJČÍMU. Ten ukázal zkušenosti a umění a prostřelil Kantora. České Budějovice tak vedou už pouze o dvě branky. Asistence: Aleš Hemský, Jan Starý.
     
    20:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí vedou již o tři branky! František Ptáček poslal ukázkovou přihrávku do jízdy TOMÁŠI MERTLOVI. Ten jel sám na Růžičku a puk mu sjel z hokejky tak dokonale, že zakončení vypadalo jako dokonale promyšlený trik. Českobudějovický střelec tak vstřelil druhý gól za sebou. Asistence: František Ptáček.
     
    18:37
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají opět do vedení o dvě branky! TOMÁŠ MERTL získal puk ve středním pásmu a jel s Podlešákem do přečíslení dva na jednoho. Maličký útočník se rozhodl vzít iniciativu na sebe, přetáhl svůj blafák a když se pokoušel vrátit puk před branku, bezmocný Salfický si ho srazil za sebe. Bez asistence.
     
    05:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V signalizované výhodě našel Aleš Hemský chytrou přihrávkou DAVIDA KREJČÍHO, který přebruslil domácí beky a neměl problémy ani s překonáním Kantora. Domácí tedy vedou už pouze o jednu branku. Asistence: Aleš Hemský.
     
    04:20
    Mountfield právě vstřelil branku!
    První českobudějovická řada ukázala, že je herně na jiné úrovni. Václav Prospal se poprvé pořádně dostal k puku a naservíroval ho na levou stranu do úniku MILANU MICHÁLKOVI, který se prosadil nádherným blafákem a Budvar aréna tleskala. Asistence: Václav Prospal, Bohumil Jank.
     
    02:33
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Máme tu první dnešní branku! Domácí byli důrazní před brankou Pardubic, když Podlešákovu nabídku zužitkoval RASTISLAV DEJ. Jeho střela z mezikruží Salfického přeskočila a zapadla mu za záda. Asistence: Martin Podlešák.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 3. Dej (Podlešák), 5. Michálek (Prospal, Jank), 19. Mertl, 21. Mertl (Ptáček), 45. Michálek (Hanzal) - 6. Krejčí (Hemský), 41. Krejčí (Hemský, Starý)


    Banes Motor České Budějovice: Kantor - Ptáček, Jank, Ference, Frühauf, Kolarz, Vráblík - Michálek, Hanzal, Prospal - Kotalík, Kohn, Šimánek - Dej, Mertl, Podlešák - Rousek, Knotek, Květoň - Suja.
    HC Dynamo Pardubice: Salfický (21. Růžička) – Benák, Kolář, Vašíček, Kindl, Píša, Kočí, Ďaloga – Hemský, Krejčí, Kousal – Brendl, Zohorna, Buchtele – Bartek, Beech, Somík – Starý, Semorád, Nosek.

    Rozhodca: Šindler, Blecha - Bláha, Kostka

    Diváci: 5 260