Hr. Králové – Třebíč 2:0 (kon.) | Kadaň – Olomouc 3:2 (po s.n.) | Benátky n/J – Mladá Boleslav 5:6 (kon.)
Šumperk – Písek 4:3 (po s.n.) | Litoměřice – Beroun 9:6 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Most – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Sobota 27.10.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    45:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně tvrdá rána do vazu třebíčských hokejistů, obzvlášť pak Marka Čiliaka. VÍT BUDÍNSKÝ dostal do strany pas od Michala Mikesky a rozhodl se vystřelit. Třebíčskému brankáři propadl kotouč výstrojí a došoural se nějakých deset centimetrů za brankovou čáru - 2:0! Asistence: Michal Mikeska.
     
    25:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl psát, jaká je to nuda, když domácí fanoušci poprvé zavyli radostí na znamení gólu! Nejdůležitější porci práce odvedl Martin Šagát, proti němuž Čiliak vyjel z brány, a neměl tak sebemenší šanci se přesunout přes brankoviště vstříc PATRIKU MOSKALOVI. Ten dostal před prázdnou klec přihrávku, jaká se neodmítá - 1:0. Asistence: Martin Šagát.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 26. Moskal (Šagát), 46. Budínský (Mikeska)


    Královští lvi Hradec Králové: J. Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Karlíček, Hendrich, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Budínský, Mikeska, Haluza – Kubica, Brož, Říha – Šagát, Cetkovský, Moskal – Kubeš, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) – Rangl, Dlapa, Sláma, Zdráhal, Sobotka, Malena, Peroutka – Nahodil, Dolníček "C", M. Čech – Vondráček, Čuřík, Burian – E. Kadela, Káňa, Fořt – Přibyl, Moučka, Křivohlávek. Trenéři: Kamil Pokorný a Radek Novák.

    Rozhodca: Pavlovič – Guth, Čížek.