Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 5:4 (kon.) | Slavia – Berani Zlín 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:2 (kon.)
K. Vary – Sparta Praha 5:4 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 21.10.2012, 17:00 • KAJOT ARENA (7200) • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    22:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Nástup do třetiny se Brňanům daří i v této pasáži. Skvělou práci odvedl domácí obránce Kováčik, který se šikovně natlačil před bránu a zároveň zakončil. Řehoř vyrazil puk pouze před sebe, kde byl připraven na dorážku HYNEK ZOHORNA. Ten bekhendem přehodil ležícího brankáře a Brno tak vede 3:1. Asistence: Jozef Kováčik, Radek Dlouhý.
     
    08:11
    Piráti právě vstřelili branku!

    Tak i Chomutov dokázal využít přesilovku. Frolík se dostal znovu do šance, ale Trvaj mu jeho ránu vyrazil. Bohužel pro něj, jen před najetého LUKÁŠE PULPÁNA, pro kterého nebyl problém doklepnout touš do prázdné brány. Je sníženo a ještě se asi budou dít věci. Asistence: Michael Frolík.
     
    06:57
    Kometa právě vstřelila branku!

    Chyba hostů v rozehrávce, kterou nekompromisně trestá MIROSLAV HOLEC. Ten dostal krásnou přihrávku od levého mantinelu, kterou mu předložil Erat a brněnský kanonýr si věděl rady. Střelou po ledě a mezi betony propálil Milana Řehoře. Asistence: Roman Erat, Milan Hruška.
     
    02:54
    Kometa právě vstřelila branku!

    Přesilovka Brna se dlouho nedařila, stále se tým kouče Venery nemohl usadit v pásmu a udělal klasický zámek. Až se to povedlo Zohornovi, který potáhl kotouč a přihrál mezi kruhy na RADKA DLOUHÉHO. Ten nejprve trefil vyjetého Řehoře, ale v následném reparátu už dokázal zamířit do černého. Asistence: Hynek Zohorna.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 3. Dlouhý (Zohorna), 7. Holec (Erat, Hruška M.), 23. Zohorna (Kováčik, Dlouhý) - 9. Pulpán (Frolík)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Žižka, Kováčik, Valach, Malec, Bičánek (C), Švrček, Milan Hruška, Valábik - Zohorna, Čermák, Dlouhý - Jakub Svoboda, Divíšek, Jan Hruška - Holec, Petrovický, Erat - Hořava, Dočekal, Koreis. Trenér: Zdeněk Venera.
    Piráti Chomutov: Řehoř – Jurčina, Pulpán, Bartejs, Rýgl, Mrázek, Palin, Lučka – Frolík, Kraft (C), Hřebejk – Jíra, Polák, Důras – Hruška D., Zálešák, Hrabák – Lušňák, Sikora, Hromas. Trenér: Jiří Doležal.

    Rozhodca: Husička, Hradil - Bryška, Novák

    Diváci: 7200 (vyprodáno)