Hr. Králové – Jihlava 3:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 2:1 (po pr.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:3 (kon.)
Šumperk – Olomouc 2:4 (kon.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 3:1 (kon.)
Most – Písek 5:0 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Medvědi Beroun 1933
cz Sobota 20.10.2012, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:36
    Další vyhozený puk těsně minul tyčku!
     
    57:34
    Beroun to zkouší v šesti!
     
    57:34
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:34
    Další vyloučení pro Mariana Morava (HBR). Dvě minuty za podražení.
     
    55:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové pravděpodobně rozhodují o své výhře. MARTIN ONDRÁČEK s Ladislavem Rytnauerem ujížděli dva na jednoho. Polodna přihrál na druhou vlnu Rytnauerovi, který mu puk okamžitě vrátil, a Ondráček tak zakončoval bekhendem před zcela odkrytou brankou a vyšachovaným Bendou. Asistence: Ladislav Rytnauer, Petr Polodna.
     
    51:49
    Rebelové jasně kontrolují hru a nepouštějí Beroun z pásma. Došli si tak pro faul. Vostřák (BER) dostává trest za podražení.
     
    49:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po krásné akci se domácí opět dostávají do vedení. Lukáš Endál vyjel z rohu kluziště k bližší tyči a skrze brankoviště přihrál na hůl rozjetého TOMÁŠE PROTIVNÉHO. Ten střelou z první nedal Bendovi nejmenší šanci. Asistence: Lukáš Endál, Václav Meidl.
     
    47:33
    Zmatky na druhé straně před Dolejšem. Ihned po přerušení hry si to pěstně vyříkali Petr Štěpánek s Petrem Přindišem. Druhý jmenovaný poslal soupeře po pořádné bitce k ledu. Oba samozřejmě míří do kabin.
     
    46:53
    Tlak Havlíčkova Brodu! Nejprve střelou přes obránce neuspěl Endál, pak na několikrát dorážel z blízkosti Meidl. Ani on Bendu nepřekonal.
     
    45:53
    Tomáš Protivný a jeho další tvrdá střela. Obránce Brodu si sjel z modré a razantním pokusem protáhl Bendu, který nakonec ani nemusel zasahovat, protože střela skončila pouze na zadním mantinelu.
     
    Dnešní utkání v Kotlině sleduje 912 diváků.
     
    41:55
    Beroun právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! V plném počtu hráčů na ledě se Medvědi usadili v pásmu. Z rohu přihrál Tomáš Doležal do mezikruží na JIŘÍHO JEBAVÉHO, který se střelou počkal a svižným pokusem přes obránce trefil odkrytý prostor u tyče. Asistence: Tomáš Doležal, Pavel Vostřák.
     
    41:01
    Doležal se z rohu kluziště natlačil před branku a bekhendovou střelou těsně minul prostor u vzdálenější tyče. Při svém výpadu navíc tělem zasáhl Dolejše, hra je proto přerušena.
     
    39:18
    Zmatky před Dolejšem končí faulem Soldána (HBR). Při závaru sáhl k podražení a posílá svůj tým do třech hráčů!
     
    38:51
    Opět šance Padělka. Tentokrát jeho přechod podél mantinelu zastavuje Morava (HBR) podražením, za což dostává dvě minuty.
     
    36:35
    Polodna z rohu kluziště našel v mezikruží trestuhodně nepokrytého Radka Novotného. Ten měl dostatek času ke střele, zkusil to k tyči, ale tam narazil na Bendův beton.
     
    34:49
    Celá situace se ještě dohrávala na brankovišti, kde Knesl (BER) sáhl k faulu. Dostává dvě minuty za napadení.
     
    34:49
    Rozjetý Endál nejprve na modré nezachytil puk, následně jej ale dojel, obkroužil branku a nebýt rozštěpu Bendy na brankové čáře, byl by z toho gól!
     
    32:34
    A další vyloučení! Petr Přindiš (BER) putuje na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    32:05
    Morava (HBR) málem namazal soupeři špatnou rozehrávkou na velkou šanci. Chybu napravil, ale pouze za cenu faulu. Dostává dvě minuty za podražení.
     
    30:57
    Ve chvíli, kdy se Rebelové dostali do plného počtu, se podražením provinil Karpov (BER). Při odjedu na trestnou třískl do mantinelu a dostává ještě osobní desetiminutový trest! Menší trest odpyká Trojan.
     
    28:53
    A hned po buly se vydali na zteč, která končí faulem Mariana Moravy (HBR) na trestnou putuje za nedovolené bránění.
     
    27:25
    Musil zpoza branky nabil Protivnému, který vypálil pořádnou pumelici z vrcholu levého kruhu. Benda při vyjetí z branky podklouzl, a na puk na nedosáhl. Měl veliké štěstí, že touš proletěl těsně vedle jeho levé tyče.
     
    22:13
    Martin Ondráček ve vlastním oslabení ujel do útočné třetiny, natáhl na sebe dva hráče, objel branku a málem skóroval. Benda musel skočit do brankoviště, aby zamezil úspěšnému konci jeho skvělé individuální akce.
     
    22:00
    Pavlík (HBR) inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    20:28
    Rebelové udělali hrubku za brankou a málem toho využil Kaláb. Jeho tvrdou střelu z mezikruží skvěle vyrazil Dolejš ramenem. Následně se po letícím puku natáhly ještě další hole a touš zamířil znovu mezi tři tyče. Dolejš měl štěstí, že jej v pozici ležmo kotouč zasáhl.
     
    17:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Klasická přesilovková souhra končí dnešním prvním gólem. "Falešný obránce" Lukáš Endál posunul puk na MARIANA MORAVU, který z vrcholu levého kruhu bravurně trefuje vzdálenější růžek Bendovy branky. Asistence: Lukáš Endál, Petr Polodna.
     
    16:36
    Rebelové kombinovali a došli si pro další faul! Beroun bude hrát až 78 vteřin ve třech. Knesl dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    15:54
    Hra v plném počtu nám příliš dlouho nevydržela. Za katr pro změnu putuje hostující Přindiš, jenž dostává menší trest za sekání.
     
    13:35
    Jan Soldán (HBR) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    10:50
    Tvrdý zákrok na Knotka je potrestán dvouminutovým trestem. Trojan (BER) vyloučen za krosček.
     
    08:13
    Lukáš Endál (HBR) si pravděpodobně chtěl vyrovnat účty. Za napadení putuje na trestnou lavici.
     
    07:45
    Endál z vrcholu kruhu vypálil na Bendu, kterému puk vypadl za záda. Tentýž hráč spěchal za doklepnutím do sítě. Byl tvrdě odstaven obráncem, vylučovat se však nebude.
     
    03:29
    Polodna vyšťoural v rohu kluziště puk a přihrál před branku na Ondráčka. Ten byl tísněn obráncem, přesto se po puku natáhl a velice nebezpečně zahrozil. Střelu z první na vzdálenější tyč vytáhl Benda levým betonem.

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 18. Morava (Endál, Polodna), 50. Protivný (Endál. , Meidl), 56. Ondráček (Rytnauer, Polodna) - 42. Jebavý (Doležal, Vostřák)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava "A", Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil, Novotný - Polodna "C", Endál, Knotek, Fiedler, Ondráček, V. Meidl, Rytnauer, Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil
    Medvědi Beroun 1933: Benda (Vokál) - Přindiš, Jebavý, Ruprecht, Pour, Kaláb, Knesl, Hertl - Karpov, Belay, Plichta, Vostřák "A", Bárta, Doležal "A", Trojan, Hošťálek, Čurda, Pavel, Klhůfek, Padělek "C", R. Meidl.

    Rozhodca: Úlehla - Lučan, Svoboda