Slavia – Třinec 5:6 (po s.n.) | Sparta Praha – Pardubice 3:2 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 5:3 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kladno – Litvínov 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:4 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
HC VERVA Litvínov
cz Nedeľa 14.10.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    36:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Trošku se štěstím, ale přeci jen se hosté prosadili. Kaberle v rohu sice odzbrojil Posmyka, ale puk se od boční sítě odrazil před brankoviště, kde nejrychleji zareagoval JURAJ MAJDAN a střelou na vzdálenější tyč dramatizuje zápas. Asistence: Marek Posmyk.
     
    25:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jaromír Jágr se rozjel ve středním pásmu, zajel do rohu, tam si počkal na najíždějícího TOMÁŠE PLEKANCE, jemuž adresoval přihrávku před branku. Centr první formace prostřelil Fraňka. Asistence: Jaromír Jágr, Jiří Tlustý.
     
    02:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Frolík ujížděl sám na Cháberu, ale ten zasáhl skvěle betonem a hned z protiútoku se domácí prosazují. Valský našel JANA EBERLEHO, který se trefil pod břevno. Asistence: Jakub Valský.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 3. Eberle (Valský), 26. Plekanec (Jágr, Tlustý) - 37. Majdan (Posmyk)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Černošek, Židlický, Majeský, Kaberle, Drtina, Macholda, Piskáček - Tlustý, Plekanec, Jágr - Hlaváč, Patera, Hovorka - Eberle, Dragoun, Látal - Bicek, Kuchler, Valský - Melka.
    HC VERVA Litvínov: Franěk (Francouz) - Posmyk, Kubát, Gula, Zeman, Stříteský, Holub, K. Černý - Majdan, Hübl, Lukeš - Martynek, Hanzl, Trávníček - J. Černý, Baláž, Ručinský - Rapáč, Pšurný, Frolík - Kubinčák.

    Rozhodca: Lacina, Svoboda - Bláha, Kostka

    Diváci: 8000