Ufa – HC Slovan 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HC Salavat Julajev Ufa
3:2 (0:0, 0:1, 2:1)
HC SLOVAN Bratislava
Sobota 13.10.2012, 13:00 • Ufa-Aréna • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Ufa dala gól! Vondrka prestrelil a tak domáci vyhrávajú na nájazdy,
     
    58:54
    Slovan dal gól! Krásna kombinančná akcia po línii Vondrka, na konci bol ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ a po ľade prekonal Tarasova, ktrý nestihol natiahnút svoju ruku.
     
    49:41
    Ufa dala gól! Gól domácich v prečíslení, Pihlstrom krásne prihral a DENIS KHLYSTOV nedal Janusovi šancu. V presilovke hlúpy gól a pán tréner iste nebude pozitívne naladený.
     
    43:48
    Ufa dala gól!
    KIRIIL KOLTSOV, ku ktorému sa dostal odrazený puk vystrelil, prekonal Janusa po jeho pravej ruke a tak sa domáci dočkali vyrovnania.
     
    34:00
    Slovan dal gól! Mikúš po prechode modrou prenechal puk MARTINOVI BAKOŠOVI, ktorý nakorčuľoval na kruhy a keďže nemal žiadného lepšie postaveného spoluhráča, čo urobíš s pukom? Vystrelíš a vymietneš gólmanovi pavučinu! A tak pomedzi nohy Tarasova, ktorému sa puk prekotúľal za bránkovu čiaru sa hostia ujímajú vedenia a je zrejmé, že tento zápas bude bodový. Asistencia: Tomáš Mikúš.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 44. Koltsov, 50. Khlystov (Pihlstrom), 66. Khlystov - 34. Bakoš (Mikúš), 59. Višňovský (Vondrka)


    HC Salavat Julajev Ufa: Tarasov - Zubarev, Koltsov, Proshkin, Atyushov, Blaťák, Filatov, Gurkin, Shulakov - Zubarev, Koltsov, Zinovyev - Proshkin, Pihlstrom, Mirnov - Isangulov, Svitov, Gareyev - Stepanov, Shulakov, Glukhov
    HC SLOVAN Bratislava: Janus - Sigalet, Boumedienne, Sekera, Štajnoch, Švarný, Tabaček, Mikúš, Luža - Šatan, Bližňák, Vondrka - Kytnár, Kukumberg, Hudáček - Bartovič, Lipiansky, Miklík - Daňo, Šťastný, Bakoš

    Rozhodca: Bulanov, Ravodin, Goliak, Dediulya