Havlíčkův Brod – Olomouc 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:4 (po pr.) | Šumperk – Jihlava 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Kadaň 1:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Most – Ústí n/L 1:3 (kon.)
koniec
HC Benátky nad Jizerou
1:6 (1:1, 0:1, 0:4)
SK Kadaň
cz Sobota 13.10.2012, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    50:06
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Přesilové hry Kadaně jsou dnes stoprocentní. Rychlou souhru zakončil nechytatelnou střelou z kruhu nad přesouvajícího se Stejskala NIKOLA GAJOVSKÝ. Asistence: Petr Macháček, Jan Rutta.
     
    44:16
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Toto už hraničí s debaklem. Jiří Stejskal si ještě nesáhl na kotouč a už ho loví z branky. Karel Ton si počkal na najíždějícího FILIPA HANTÁKA, jenž se trefil přesně pod Stejskalovu lapačku. Asistence: Karel Ton, Martin Mazanec.
     
    40:59
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté mají výborný nástup do třetí třetiny. Hrubku při rozehrávce vystihl MAREK RAČUK, který postupoval zcela sám na Blažíčka, jehož překonal přesnou střelou k tyči a dokonal tak svůj hattrick. Bez asistence.
     
    40:40
    Kadaň právě vstřelila branku!
    U pravé tyčky si počíhal na přihrávku RADEK HRABÁK, převzal puk a bekhendem ho poslal přesně do levého horního růžku. Asistence: Petr Jíra, Jiří Charousek.
     
    30:24
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaňští první přesilovou hru využívají. Seman vysunul MARKA RAČUKA, který se trefil naprosto přesně mimo Blažíčkův dosah. Asistence: Filip Seman, Martin Szakal.
     
    16:58
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat. Špačkovu přihrávku doklepl za padajícího Hanuljaka JAN PLODEK. Asistence: Daniel Špaček, Jaroslav Vlach.
     
    8:25
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí jsou sice lepším týmem, ale udeřili hosté. Na přesnou přihrávku si u levé tyčky počkal MAREK RAČUK a zvedl kotouč nad Blažíčkovu lapačku. Asistence: Karel Ton.

    Ondřej Nejedlo

    Góly a asistencie: 17. Plodek (Špaček, Vlach) - 9. Račuk (Ton), 31. Račuk (Seman, Szakal), 41. Hrabák (Jíra, Charousek), 41. Račuk, 45. Hanták (Ton, Mazanec), 51. Gajovský (Macháček, Rutta)


    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (41. Stejskal) - Jaroměřský, Vitásek, Kajínek, Kolmann, Šimek, Moravec, Říha, Jánošík -Skalický Skořepa, Klimt, Vlach, Plodek, Špaček, Bortňák, Kopic, Jonák, Jech, Vařecha, Liška.
    SK Kadaň: Hanuljak (Kaššák) - Macháček, Rutta, Opalek, Pavlas, Trefný, Mazanec, Schmidt, Szakal - Hrabák, Gajovský, Jíra, Seman, Charousek, Račuk, Ton, Hanták, Chlouba, Stoklasa, Kůs, Hofmeister.

    Rozhodca: Zubzanda - M. Jílek, Šperl

    Diváci: 248