Tisková konference po zápase Atlético - Plzeň (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference po zápase Atlético - Plzeň

cz Štvrtok 04.10.2012, 23:15Tlačové konferencie
     
    23:40
    Trenéři obou celků se vyjádřili k dnešnímu utkání, které v poslední minutě rozhodl Cristiano Rodríguez. Atlético získalo tři body, ale Plzeň odehrála dobré utkání a vůbec se nemá zač stydět. Loučím se s vámi ze stadionu Vicente Calderóna a přeji dobou noc. (23:41:11)
     
    23:38
    Diego Simeone odešel z tiskové konference, která tímto končí.
     
    23:36
    Diego Simeone: "V neděli hrajeme s Málagou a bude to obrovsky těžký zápas. Očekávám dramatický zápas, protože Málaga je jeden z nejlepších týmů v lize."
     
    23:35
    Diego Simeone: "Branku jsem oslavoval tak emocionálně, protože jsme proti sobě měli houževnatého soupeře, kterého se nám podařilo porazit snad v posledním možném okamžiku."
     
    23:33
    Diego Simeone: "Nerad bych vyzdvihoval jednotlivce, všichni podali své nejlepší výkony."
     
    23:30
    Diego Simeone: "V prvním poločase jsme nekontrolovali balon tak, jak jsme chtěli a nedostali jsme se pořádně do hry. Ve druhé půli jsme dokázali mnohem lépe přistupovat k protihráčům a nakonec i vstřelit vítězný gól."
     
    23:29
    Diego Simeone: "Chtěl bych Cristianovi poděkovat, protože dokázal v tom nejtěžším okamžiku vstřelit fantastickou branku."
     
    23:28
    Diego Simeone: "Samozřejmě sledujeme statistiky a věděli jsme kdo proti nám hraje. Jsem spokojený se stavem svého mužstva, který by měl být už v neděli v plné síle."
     
    23:27
    Diego Simeone dorazil na tiskovou konferenci.
     
    23:25
    Pavel Vrba opustil tiskovou konferenci.
     
    23:23
    Pavel Vrba: "Nerad bych srovnával Atlético s Barcelonou. Atlético je namísto držení míče silné v rychlém přechodu do útočné fáze."
     
    23:22
    Pavel Vrba: "V prvním poločase tam byly asi dvě situace, kdy se Bakoš s Daridou dostali do zajímavých příležitostí. Poté ještě Hanousek trefil tyč, bohužel mu byl ale odpískán ofsajd. Stejně přišel o dobrou příležitost také Rajtoral."
     
    23:21
    Pavel Vrba: "Absence Pavla Horvátha byla samozřejmě vidět, ale dnes odehrála naše záloha dobré utkání."
     
    23:18
    Pavel Vrba: "Myslím si, že dnes jsme dostatečně silní, aby nás tento zápas nepoznamenal."
     
    23:18
    Pavel Vrba: "Zápas v Portugalsku skončil remízou, takže si myslím, že skupinu máme stále dobře rozehranou."
     
    23:16
    Pavel Vrba: "Zklamání není takové jako vloni v Gelsenkirchenu, kde jsme se dokázali vrátit do zápasu. Toto je jen skupina a pro nás šlo zřejmě o nejtěžší utkání. Dnes jsme ale samozřejmě zklamaní."
     
    23:15
    Pavel Vrba: "Prezentovali jsme se podobným výkonem jako v předešlých pohárových utkáních. V prvním poločase jsme byli vyrovnaným soupeřem a měli dostatek příležitostí. Je ale pravda, že ve druhé půli hrálo Atlético důrazněji a důsledněji. Přesto si myslím, že kromě toho závěru jsme soupeře do žádných šancí nepouštěli. O to více nás to mrzí, protože jsme byli strašně blízko k bodům."
     
    23:14
    Pavel Vrba dorazil na tiskovou konferenci, která tedy může začít.
     
    23:12
    Většinu času se hrálo ve středu pole a ani jeden z týmů se nedostával do větších příležitostí. Ty přišly až v samém závěru a to na straně domácích. Těsně před vypršením předepsané základní hrací doby měl dvě dobré šance García, ale nedokázal se prosadit. V nastaveném čase už pak Plzeň nevydržela stupňující tlak domácích a přišla o další bod do tabulky skupiny B. Nemusí ji to však příliš mrzet, protože Atlético je jako obhájce trofeje jasný favorit. To zbylé dva celky – Académica de Coimbra a Hapoel Tel-Aviv – si dnes v Portugalsku rozdělili body, a Viktoria tak nadále setrvá na druhé příčce své skupiny.
     
    23:05
    Vítejte u přenosu z pozápasové tiskové konference k utkání Atlético Madrid – Viktoria Plzeň. Český tým dlouho držel bezbrankovou remízu a velmi cenný bod, o ten ale v závěru přišel po fantastické ráně Cristiana Rodrígueze.

    Marek Kratochvíl