Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 1:3 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 1:4 (kon.) | Michalovce – Bardejov 7:2 (kon.)
Trebišov – Senica 1:7 (kon.) | Detva – Prešov 5:4 (kon.) | Topoľčany – Prievidza 6:1 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HK 95 Považská Bystrica
Utorok 02.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Považská Bystrica po výhre nad Detvou získala ďalšie tri bodíky do tabuľky, a podľa predpokladov veľmi dôležité bodíky, pretože práve tieto tímy sa zrejme budú biť o dno tabuľky. Mrzieť ju môže akurát pokazené čisté konto Bačikovského, ktoré poškvrnil strelou v závere Martin Baran. Ďakujeme za pozornosť, najbližšie sa môžte na prenos z Trnavy tešiť v nedeľu, kedy privíta na svojom ľade Spišskú Novú Ves. V piatok cestuje Trnava do Prešova. (19:07:50)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Trnava dala gól!
    Tak toto je neuveriteľné, ešte to Trnava dokázala pokaziť! V poslednej možnej chvíľočke, spoločne so sirénou, po vyšachovaní strelou do protipohybu napol sieť MARTIN BARAN! Asistencie Matej Mišura a Oliver Ďuriš.
     
    59:51
    Bačikovský nie a nie pustiť puk za seba, už je jeho nula zrejme jasná.
     
    58:36
    Vylúčenie Považská Bystrica - Jaroslav Filo - dve minúty za hrubosť.
     
    57:45
    V krátkom slede ešte dve šance hostí! Najprv takmer pridal štvrtý gól Kluka, Trnava sa ale vrátila do pásma, Hano chcel vrátiť puk na modrú Jančovičovi, ale zachytil ho znova Kluka! Potiahol dopredu a chcel vrátiť gólovú prihrávku Jakúbekovi, ale tomu puk poskočil a skončil v ochrannej sieti!
     
    57:14
    Obrovská šanca Považskej Bystrice po neuveriteľnej chybe Šišmiča! Ten sa v strednom pásme akoby poskladal a pustil puk cez seba. Jakúbek po zmätení Petroviča pohybom ale minul priestor brány!
     
    55:45
    Vylúčenie Považská Bystrica - Patrik Ligas - dve minúty za seknutie.
     
    54:44
    Jančovič dostal puk od súpera rovno medzi kruhy! Musel si ho ale spracovať a napokon k strele ani nedošlo. Byť to skúsenejší hráč, zrejme by takúto chubu využil vo svoj prospech.
     
    53:45
    Valach sa natiahol cez brániaceho hráča a prihrával cez os, ale Kristián Grman tento puk zblokoval korčuľami, keď si do prihrávky ľahol.
     
    53:11
    Teraz po koncovke druhého útoku Trnavy žŕdka!
     
    52:06
    Tak to je neuveriteľné, ako si Bačikovský stále drží čisté konto. Teraz sa však môže poďakovať skôr nemohúcnosti útočníkov Trnavy, ako vlastnej šikovnosti. Dudáš prenechal puk pri ťahu na bránu za sebou, Schmidtovi chvíľu trvalo, kým to pochopil a ani on, ani Rybárik, nedokázali streliť gól.
     
    49:04
    Vylúčenie Trnava - Michal Šišmič - dve minúty za napadnutie.
     
    48:45
    Považská Bystrica dala gól!
    MICHAL KLUKA HETRIK! Musí sa však za tento gól poďakovať Jakúbekovi, ktorý potiahol dopredu, podržal si puk aj keď sa mu ho Petrovič snažil vypichnúť a posunul pred bránu Klukovi, ktorému stačilo poslať do prázdnej brány. Asistencia Martin Jakúbek.
     
    47:48
    Vylúčenie Považská Bystrica - Jaroslav Filo - dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    46:23
    Veľmi vysoký lob z obranného pásma Považskej, byť to v Ružinove, už sa to pre nižšiu strechu píska. Koleda prihral z ľavej strany pred bránu Liptákovi, ale ten nedokázal usmerniť do siete, minul priestor.
     
    45:36
    Majerikova ďalekonosná strela, možno chcel využiť fakt, že striedajúci brankár ešte nie je dostatočne "v laufe", ale Petrovič je pozorný a dvíha si aj týmto zákrokom sebavedomie.
     
    45:12
    Útok Trnavy nevyšiel a Považská Bystrica sa vrátila, Jakúbekovu strelu z ľavého kruhu si Petrovič zrazil na ľad a prikryl.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 60. Baran (Mišura, Ďuriš) - 21. Slávik (Pozník, Lipták), 27. Kluka (Jakúbek, Ligas), 31. Kluka (Jakúbek, Ligas), 49. Kluka (Jakúbek)


    HK Gladiators Trnava: Patrik Rybár (41. Ivan Petrovič) - Kristián Grman, Tomáš Lupták, Michal Šišmič, Marek Hronec, Patrik Hano, Roman Baran, Filip Jančovič, Patrik Šoltýs - Michal Dudáš, Dávid Schmidt, Jaroslav Rybárik - Miroslav Uhlík, Milan Grman, Martin Baran - Marek Lisoň, Oliver Ďuriš, Matej Mišura - Viliam Daráš, Tomáš Hluch, Richard Faktor.
    HK 95 Považská Bystrica: Dávid Bačikovský - Slavomír Hriňa, Anton Pozník, Martin Nemčík, Peter Krecháč, Samuel Kocian, Jaroslav Niník, Michal Vereš - Tomáš Lipták, Ivan Slávik, Marián Koleda - Stanislav Valach, Patrik Ligas, Michal Kluka - Martin Jakúbek, Jaroslav Filo, Andrej Majerik - František Čičala, Tomáš Krupa, Peter Kudlej.

    Rozhodca: Milan Novák - Martin Vyoral, Róbert Frimmel

    Diváci: 195