B. Bystrica – Zvolen 1:2 (kon.) | Žilina – Piešťany 0:2 (kon.) | Trenčín – Poprad 5:2 (kon.)
Nitra – Košice 4:5 (po s.n.) | Martin – Skalica 3:1 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HKM Zvolen
Nedeľa 30.09.2012, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hráči znižujú. Prihrávka z rohu kliziska pred Šimkovu bránu, tam nastal zmätok, a brankár hostí nevedel kde je puk, ale ten sa ocitol v bráne po zásahu MARTINA RICHTERA. Asistencie: Ján Sýkora a Matej Češík.
     
    42:39
    Zvolen dal gól!
    Začalo to strelou Zuzina, ktorá narobila Slipčenkovi problémy, ten nevedel kde je puk, Kubka ho poslal poza svojho brankára, a MAREK ĎALOGA sa ocitol s pukom pred odkrytou bránou, a nemohol urobiť nič iné, len napáliť puk do brány. Asistencie: Ľubor Zuzin a Milan Jurík.
     
    30:06
    Zvolen dal gól!
    Nie príliš prudká strela od modrej čiary v podaní Hraška, ktorú pred bránou tečoval PETER ZUZIN, a puk skončil v Slipčenkovej bráne. Asistencie: Peter Hraško a Michal Juraško.

    Majkl Petruška

    Góly a asistencie: 59. Richter (Sýkora, Češík) - 31. Zuzin (Hraško, Juraško), 43. Ďaloga (Zuzin, Jurík)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Grman, Richter, Bambúch, Kubka, Predajniansky, Ketner, Jankovič, Zigo - Sýkora, Češík, Hvila - Jabrocký, Heizer, Marcinek - Lunter, Petro, Lamper - Nemček, Hlinka, Šimun
    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Juraško, Hraško, Ťavoda, Mucha, Pokovič, Výborný, Pichnarčík, Šiška - Zuzin, Brabenec, Podkonický - Škvaridlo, Jurík, Chovan - Zuzin, Jurík, Ďaloga - Méry, Sikela, Čanky

    Rozhodca: P.Jonák - Rovenský, V.Snášel

    Diváci: 2447