Plzeň – Sparta Praha 5:4 (kon.) | Motor ČB – Kladno 2:6 (kon.) | Berani Zlín – Chomutov 1:2 (po s.n.)
Třinec – Liberec 5:4 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 4:3 (po s.n.)
Vítkovice – Slavia 3:0 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:1, 2:0, 1:3)
HC Sparta Praha
cz Nedeľa 30.09.2012, 14:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    57:03
    Sparta právě vstřelila branku!

    Nic nebylo platné, že Vlasák už byl na ledě. Plzeňští hráči byli rozhození, čeho využil dorážkou Tenkrátovy střely od modré Alex FOSTER. Asistence: Petr Tenkrát, Troy Milam
     
    44:50
    Sparta právě vstřelila branku!

    Celý plzeňský stadion ještě skandoval jméno Ryana Hollwega, když Sparta z ničeho nic přijela do útočného pásma a Zdeněk BAHENSKÝ vsítil třetí gól hostujího týmu. Asistence: Lukáš Luňák, Ari Vallin
     
    44:07
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Dvořákův bodyček nastartoval celou útočnou akci Jozefa BALEJE, který se u mantinelu zmocnil puku a dostal ho až za Neuvirtha. Asistence: Martin Heřman.
     
    40:20
    Sparta právě vstřelila branku!

    Přesně s návratem Pituleho na led přišla sparťanská gólová akce. Luňák posílal střílenou přihrávku do ohně před plzeňskou branku, kde v tom momentě zrovna projížděl Dominik PACOVSKÝ, od jehož těla se puk odrazil za Raska. Proti tomu byl plzeňský gólman naprosto bezmocný.
     
    22:14
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Škodovka spustila hokejovou smršť. Ryana HOLLWEGA sice všichni před zápasem pasovali do role soupeře Kočího v nějaké bitce, ale on se prosadil mnohem hokejověji. Vstřelil čtvrtý plzeňský gól a vyhnal Schwarze z branky. Asistence: Jakub Lev.
     
    21:46
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ale domácí se branky přece jen dočkali. Michal DVOŘÁK, ač velmi těsně hlídán, objel branku a procedil puk mezi Schwarzovými betony. Asistence: Jozef Balej.
     
    15:31
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Tak tohle byla hokejová nádhera! Plzeňští dokonale rozebrali sparťanskou bránící čtveřici, vyšachovali ze hry i gólmana, když Vlasák nádherně našel osamoceného Martina STRAKU, který poslal do sparťanské branky nechytatelnou bombu. Asistence: Tomáš Vlasák, Jan Kovář.
     
    06:14
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Sparta se ze svého vedení neradovala nijak zvlášť dlouho. Hned po buly ve středním se do útoku vydala Strakova formace a Tomáš VLASÁK se krásnou střelou pod horní tyčku postaral o vyrovnání. Asistence: Tomáš Slovák, Martin Straka.
     
    05:52
    Sparta právě vstřelila branku!

    Ovšem proti akci Travise GAWRYLETZE byl finský gólman v plzeňském dresu bezmocný. Asistence: Miroslav Forman.

    Adéla Naarová

    Góly a asistencie: 7. Vlasák (Slovák, Straka), 16. Straka (Vlasák, Kovář), 22. Dvořák (Balej), 23. Hollweg (Lev), 45. Balej (Heřman) - 6. Gawryletz (Forman), 41. Pacovský (Luňák), 45. Bahenský (Luňák, Vallin), 58. Foster (Tenkrát, Milam)


    HC Škoda Plzeň: Rask (Svoboda) - Frolo, Jeřábek. Hanzlík, Marušák, Slovák, Růžička, Ševc - Kratěna, Vlasák, Straka - Gulaš, Kovář, Pletka - Hollweg, Lev, Pitule - Dvořák, Balej, Heřman - Havlíček
    HC Sparta Praha: Schwarz (od 23. Neuvirth) - Vallin, Husák, Sobotka, Kočí, Bahenský, Milam, Gawryletz, Philipp, Krstev - Rachůnek, Luňák, Hlinka, Foster, Bahenský, Tenkrát, Pacovský, Treille, Jánský, Ton, Forman, Simon

    Rozhodca: Souček, Turčan - Lhotský, Svoboda

    Diváci: 5613