Metallurg Magnitogorsk – HC Slovan 3:2 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Sobota 29.09.2012, 13:00 • Aréna-Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:13
    Metallurg Magnitogorsk dal gól! Pri avízovanom vylúčení hostí to domáci potiahli poza bránku popri mantineli až na modrú, tam dostal prihrávku Biryukov, švihom vystrelil a Janus so zakrytým výhľadom nemal šancu po teči MIKHAILA YAKUBOVA. Asistencia: Evgeny Biryukov.
     
    47:46
    Slovan dal gól! ANDREJ ŠŤASTNÝ vyškolil teraz celú obranu, s pukom z pravého rohu prešiel cez kruh, prekľučkoval, premiešal a backhandom prekonal gólmana. Krásna individuálna hokejová akcia a krásny gól. Asistencie: Vladimír Dravecký a Marko Daňo.
     
    46:44
    Slovan dal gól! Šatan s Hudáčkom v brejku, Miroslav to posunul na pravú stranu na LIBORA HUDÁČKA, ktorý spoza kruhu vypálil a od Gelashviliho ramena sa puk odráža za jeho chrbát. Výborná akcia, ktorej velil dnes najlepší nebojácny Šatan. Asistencia: Miroslav Šatan.
     
    27:49
    Metallurg Magnitogorsk dal gól! SERGEI MOZYAKIN prevzal puk na červenej do brejku, nakorčuľoval na Janusa a do horného ľavého rohu zavesil. Asistencia: Cal O Reilly.
     
    04:10
    Metallurg Magnitogorsk dal gól! Misharin prihral na za bránkou stojaceho O"Reillyho, ten to posunul pred bránkovisko na ľavú stranu a ENVER LISIN prestrelil Janusa. ASistencie: Cal O"Reilly a Georgy Misharin.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Lisin (O Reilly, Misharin), 28. Mozyakin (O Reilly), 54. Yakubov (Biryukov) - 47. Hudáček (Šatan), 48. Šťastný (Dravecký, Daňo)


    Metallurg Magnitogorsk: Gelashvili - Bondarev, Gonchar, Antipin, Biryukov, Misharin, Tverdovsky - Mozyakin, Malkin, Platonov - Lisin, O"Reilly, Potekhin - Hodgman, Kulemin, Zdunov - Yakubov, Kazionov, Grigorenko - Kosov
    HC Slovan Bratislava: Janus - Sigalet, Tabaček, Švarný, Boumedienne, Štajnoch, Mihalik, Luža, Mikúš - Vondrka, Bližňák, Miklík - Kukumberg, Bartovič, Kytnár - Šatan, Ölvecký, L. Hudáček - Dravecký, A. Šťastný, Daňo

    Rozhodca: Bulanov, Buturlin, Koposov, Otmahov