Olomouc – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kadaň 5:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (po s.n.) | Beroun – Jihlava 3:2 (po s.n.)
Most – Benátky n/J 2:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
SK Kadaň
cz Sobota 29.09.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:46
    Tak ještě jedno vyloučení. Po buly ve středním pásmu se kupředu vydala Kadaň, jejíž šanci zhatil nedovoleným bráněním Tomáš Protivmý (HBR), který již sedí na trestné lavici.
     
    49:32
    Bude se vylučovat a tu čest zahrát si v přesilové hře budou mít domácí Rebelové. V obranném pásmu hasil rodící se požár nedovoleným bráněním Jakub Trefný (KAD).
     
    45:17
    Za hákování v mezikurží se provinil Václav Meidl (HBR), který putuje na trestnou lavici. Nepříjemnost pro Rebely. Od návratu Endála neuplynula moc dlouhá doba.
     
    41:53
    Oba celky byly malou chvilku v plném počtu, což bude nadále platit jen na straně Kadaně, jelikož Lukáš Endál (HBR) míří ven za vysokou hůl.
     
    39:42
    Rebelové rychle vyvezli puk ze svého obranného pásma a před Strmeněm se dostali do dobrého tlaku, který uťasl hákováním Martin Mazanec (KAD).
     
    39:05
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Kupředu uháněl Karel Ton (KAD), který byl nejprve zahákován Romanem Vondráčkem (HBR), ale faul přihrál tak okatě, že to Úlehlovi nedalo a vyloučil jej také. Buly před Danielem Dolejšem.
     
    32:14
    Jakub Hofmeister se prokličkoval až k zakončení, ale jeho pokus skončil v pohotové lapačce Daniela Dolejše. Za nedovolené bránění Hofmeistera míří na trestnou lavici Roman Vondráček (HBR).
     
    28:58
    Kadaň se rychle vydala na druhou stranu, kde způsobila značné komplikace a na trestnou lavici míří Tomáš Protivný (HBR) za držení hole. Na konci výhody ještě likvidoval ošemetnou dorážku mladý Daniel Dolejš.
     
    25:22
    Poté, co Daniel Dolejš schoval v lapačce střelu od modré čáry se vhazovalo a Kadaňskou akci zastavil nedovoleným bráněním Marian Morava (HBR). Přesilovka pro Kadaň.
     
    20:30
    A bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří hýče Kadaně Jíří Charousek (KAD) za hákování, jímž se provinil v útočné třetině, kdy Rebelové obrali Kadaň o puk.
     
    16:51
    Třetí přesilovka pro Rebely. Na trestnou lavici míří Daniel Kolář (KAD), který podrazil Ondráčka v úniku. Dají Rebelové třetí branku v přesilové hře?
     
    10:31
    Rebelové nyní hráli půl minuty ve výhodě a jejich drtivý tlak uťal až Strmeň, jenž zalehl před Musilem puk. Nicméně na trestnou lavici míří Daniel Opalek (KAD) za držení protiháče.
     
    05:00
    Přesilovku si zahrají i Rebelové. Na trestnou lavici míří Martin Mazanec (KAD), který bude pykat za držení protihráče. Mazanec zastavil útočný výpad domácích.
     
    02:22
    Máme zde první vyloučení zápasu. Po pasáži hry, kde se hrálo zejména ve středním pásmu se do útoku vydala Kadaň a celou akci vyřešil podražením Jan Soldán (HBR).

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 6. Vondráček (Knotek, Meidl), 12. Kostourek (Morava, Rytnauer), 29. Ondráček (Rytnauer, Kostourek), 36. Třetina (Endál), 58. Meidl (Jelínek, Knotek) - 22. Mazanec (Račuk), 33. Charousek (Kůs)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava "A", Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil - Endál, Vondráček, Knotek, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Havel, Třetina "C", Stehlík, Musil, Kostourek, Fiedler
    SK Kadaň: Strmeň (Hanuljak) - Kolář, Mazanec, Trefný, Szakal "C", Hofmeister, Opalek, Kolčava, Macháček - Hanták, Ton "A", Seman, Charousek "A", Kůs, Tvrdek, Gajovský, Stoklasa, Hrabák, Račuk, Deveri, Chlouba

    Rozhodca: Petr Úlehla - Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 1083