Martin – Žilina 2:1 (po s.n.) | Skalica – Nitra 8:7 (kon.) | B. Bystrica – Košice 4:3 (kon.)
Zvolen – Trenčín 7:5 (kon.) | Poprad – Piešťany 3:2 (po pr.)
koniec
HK Skalica
8:7 (3:1, 4:1, 1:5)
HK Nitra
Piatok 28.09.2012, 17:00 • Hant aréna v Skalici • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Nitra dala gól!
    Neskutočné! Drahí športoví priatelia, skutočne neuveriteľné! Nitrania sa vrátili rázom do hry! MATEJ BENE je autorom kontaktného nitrianskeho gólu! Asistenciu zaznamenal Dominik Kadura, Andrej Kmeč.
     
    56:13
    Nitra dala gól!
    Žeby sme boli ešte svedkami drámy? MATEJ HAMRÁK sa postaral o šiesty gól v Kotvanovej sieti a jeho druhý v zápase! Asistencia: Marek Mašlonka, Matúš Rais.
     
    55:37
    Nitra dala gól!
    Hosťom sa aj s dávkou šťastia podarilo znížiť! V skrumáži sa pred Kotvanom najlepšie zorientoval JOZEF ŠTUMPEL, ktorý znížil na 5:8 s pohľadu Nitry! Asistenciu si pripísal Marek Mašlonka.
     
    55:04
    Skalica dala gól!
    Samostatný nájazd premenil sám faulovaný MAREK BARTÁNUS, ktorý volil ako pravák blafák na bekend a strelou pod hornú žrď nedal Hollému najmenšiu šancu!
     
    49:05
    Nitra dala gól!
    S vystreleným pukom na skalickú bránu mal Kotvan problémy, vypadol mu a skackal v bránkovisku. Najlepšie sa v ohni zorientoval MATÚŠ RAIS, ktorý ešte vykresal iskierku nádeje pre svoje mužstvo! Asistenciu na góle si pripísal Tomáš Chrenko.
     
    47:29
    Nitra dala gól!
    PETER KONIG dostal puk na modrú, nemaznal sa s ním, spoza pravého kruhu vystrelil na bránu a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste! Asistenciu si pripísal Tomáš Chrenko.
     
    33:45
    Nitra dala gól!
    Time-out hosťom spod Zobora evidentne prospel! MATEJ HAMRÁK znižuje na 2:7 z pohľadu svojho tímu. Asistenciu na góle si pripísal obranca Lubomír Vosátko.
     
    32:26
    Skalica dala gól!
    MARTIN BAKOŠ ukázal skvelý prehľad a orientáciu pred súperovou bránou a zavŕšil hetrik! Myslím, že o víťazovi je už rozhodnuté. Asistencia pripísaná Marcelovi Holovičovi.
     
    31:18
    Skalica dala gól! Prekonaný aj nový muž v bráne hostí Hollý. Puk za jeho chrbát poslal po jednoduchej kombinácii zadák LADISLAV GABRIŠ. Pri góle mu asistovali David Stieler a René Školiak.
     
    29:19
    Skalica dala gól!
    Gól vysel v tejto presilovke skutočne na tenučkom vlásku. Záhoráci poriadne vymiešali nitriansku brániacu trojicu a do poloodrkytej brány zakončoval MARTIN BAKOŠ. Žigárdyho v bráne strieda jeho náhradník. Asistencie: Lukáš Kozák, Peter Trška.
     
    22:05
    Skalica dala gól!
    Domáci za krátku dobu dokázali využiť presilovú hru! DAVID STIELER si pripísal druhý presný zásah v stretnutí. Asistencie: Ladislav Gabriš, Marek Bartánus.
     
    17:55
    Nitra dala gól!
    Hostia využili presilovú hru a stále sú v hre! Vosátkovu delovku tečoval skúsený veterán, bývalý slovenský reprezentant JOZEF ŠTUMPEL. Kotvan bol bezmocný. Asistenciu si pripísal Lubomír Vosátko.
     
    15:52
    Skalica dala gól!
    MARTIN BAKOŠ sa rútil popri mantinely po ľavej strane pred bránu hneď potom, čo prešiel cez modrú čiaru. Bakoš napokon aj sám zakončil a bol úspešný! Asistencie si pripísali Tibor Kutálek a Jindřich Barák.
     
    10:17
    Skalica dala gól!
    Tibor Kutálek nádherným spôsobom obkorčuľoval bránu, videl nekrytého nabiehajúceho DAVIDA STIELERA, adresoval mu prihrávku a center druhej formácie posiela svoj tím do dvojgólového vedenia! Asistencia: Tibor Kutálek.
     
    03:28
    Skalica dala gól!
    Holovičova strela sa síce ešte neujala, no to čo sa nepodarilo jemu, podarilo sa o pár sekúnd jeho spoluhráčovi menom RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý otvoril skóre stretnutia!Štvrtý útok slávil úspech. Asistencie: Marcel Holovič, Juraj Jurík.

    Marek Hudák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. Konečný (Holovič, Jurík), 11. Stieler (Kutálek), 16. Bakoš (Kutálek, Barák), 23. Stieler (Gabriš, Bartánus), 30. Bakoš (Kozák, Trška), 32. Gabriš (Stieler, Školiak), 33. Bakoš (Holovič), 56. Bartánus - 18. Štumpel (Vosátko), 34. Hamrák (Vosátko), 48. Konig (Chrenko), 50. Rais (Chrenko), 56. Štumpel (Mašlonka), 57. Hamrák (Mašlonka, Rais), 57. Bene (Kadura, Kmeč)


    HK Skalica:
    Kotvan- Trška, Kozák, Barák, Gabriš, Jankovič, Vyrúbalík, Srnec, Jaborník- Bartánus, Školiak, Bakoš, Kutálek, Stieler, Šátek, Višňovský, Kudrna, Preisinger, Jurík, Holovič, Konečný

    HK Nitra:
    Žigárdy- Konig, Bača, Vosátko, Ordzovenský, Rais, Trefný, Kuzma, Bene- Jokila, Chrenko, Segľa, Tománek, Štumpel, Kováčik, Pupák, Hamrák, Mašlonka, Kadura, Podstavek, Kmeč

    Rozhodca: Jonák- Šefčík, Výleta