Hr. Králové – Most 3:5 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.) | Šumperk – Beroun 4:2 (kon.)
Benátky n/J – Písek 5:4 (kon.) | Kadaň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:2 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Medvědi Beroun 1933
cz Sobota 22.09.2012, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Zajímavá situace! Draci si právě nejspíše pojistili tři body, ale hodně podivný gól. JAKUB HULVA střílel na branku Berouna zrovna ve chvíli, kdy hostující gólman odjížděl na střídačku. Ten už se jen stihnul natáhnout na led. Proti Hulvově pokusu byl bezmocný. Bez asistence. 4:2.
     
    39:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Moje slova jsou ale vzápětí vyvrácena! Parádní bomba v podání TOMÁŠE SEDLÁKA končí v sítí Kůdely. Všechny branky Šumperka dnes zatím vstřelili obránci. Asistence: Hlinka, Hulva. 3:2.
     
    29:22
    Beroun právě vstřelil branku!
    Bohužel pro Šumperské Beroun svou početní výhodu využívá. Střela těsně před modrou čarou v podání ALEŠE PADĚLKA skončila až za zády Tomáše Štůraly. Asistence: Pavel Vostřák, Jaroslav Nedvěd. 2:2.
     
    24:20
    Beroun právě vstřelil branku!
    Potvrzuje se pravidlo nedáš - dostaneš. Na druhé straně pořádnou pecku vypálil TOMÁŠ DOLEŽAL . Sice to vypadalo, že Štůrala puk udrží, ale nakonec těsně skončil za brankovou čarou. Asistence: Aleš Padělek, 2:1.
     
    12:18
    Draci právě vstřelili branku!
    A je to 2:0! Šumperský zimní stadión se opět otřásl v základech, když Draci vstřelili další gól. Dnes je nejspíše den obránců, protože PATRIK VRÁNA dostal nádhernou přihrávku k levé tyči od Adama Červenky. Prvně zmiňovaný pak neměl problém kotouč zavěsit do sítě Kůdely. 2:0. Asistence: Adam Červenka. Denis Kindl.
     
    08:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu první dnešní branku. Draci se ještě před polovinou první třetiny dostávají do vedení! Tomáš Brunec poslal přihrávku na úplně volného TOMÁŠ PASTORA, který i z pozice obránce po krásné útočné akci prostřeluje gólmana hostů. Asistence: Brunec. 1:0.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 9. Pastor (Brunec), 13. Vrána (Červenka, Kindl), 40. Sedlák (Hlinka, Hulva), 60. Hulva - 25. Doležal (Padělek), 30. Padělek (Vostřák, Nedvěd)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Holík, Gewiese, Sedlák, Pastor, Suchý, Vrána, Novotný - Staněk, Vrdlovec, Plášek - Brunec, Hulva, Hlinka - Haas, Kindl, Červenka - Cink, Skoumal, Blinka - od 10. minuty Stoklasa
    Medvědi Beroun 1933: Kůdela (DiRienzo) - Vítek, Karpov, Kubeš, Jebavý, Ruprecht, Plaščák, Vostřák, Videlka, Doležal, Šulc, Trojan, Nedvěd, Hošťálek, Milfait, Malý, Meidl, Hertl, Klhůfek, Padělek

    Rozhodca: Jeřábek - Jureček, Rychlý

    Diváci: 1200 (neof. údaj)