Skalica – Orange 20 4:1 (kon.)
koniec
HK Skalica
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HK Orange 20
Štvrtok 20.09.2012, 17:00 • ZŠ Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Skalica dala gól!
    ŽIDGMUND PÁLFFY dostal prihrávku z obranného pásma a prekonal Romančíka strelou pod brvno! Asistencie Martin Vyrúbalík a Peter Trška.
     
    52:47
    Skalica dala gól!
    RENÉ ŠKOLIAK chcel vrátiť pihrávku Pálffymu pred bránu, ale puk napokon vletel po Boltunovom zrazení k žŕdke do siete! Tak toto je skutočne smolný gól pre Romančíka, ktorý podával dobré výkony. Asistencia Žigmund Pálffy.
     
    48:17
    Skalica dala gól!
    Konečne sa to ŽIGMUNDOVI PÁLFFYMU podarilo! Prekonáva Romančíka a dostáva domácich do vedenia. Asistencia Marek Bartánus a Martin Vyrúbalík.
     
    23:30
    HK Orange 20 dalo gól!
    Po Trškovej prihrávke z rohu klziska, keď sa Vyrúbalíkovi pošmykol puk a pred bránou ho zachytil Fekiač, poslal ho ŠIMONOVI KLIMČÍKOVI, ktorému stačilo klepnúť do odkrytej brány, Kotvan sa nestihol presunúť. Asistencia Viktor Fekiač.
     
    14:12
    Skalica dala gól!

    Po odrazenej strele Gabriša sa puk dostal až ku KONEČNÉMU. Ten pohotovo zasunul puk do brány.
    Bez asistencie.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Martin Javorček


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Konečný, 49. Pálffy (Bartánus, Vyrúbalík), 53. Školiak (Pálffy), 56. Pálffy (Vyrúbalík, Trška) - 24. Klimčík (Fekiač)


    HK Skalica: Z. Kotvan - Vyrúbalík, Trška, Gabriš, L. Kozák, I. Jankovič, Barák, Srnec, Jaborník - Pálffy, R. Školiak, Bartánus - T. Višňovský, Holovič, Konečný - Kutálek, Stieler, Šátek - J. Jurík ml., Klejna, M. Romančík.
    HK Orange 20: P. Romančík - Korím, Rusina, Nechala, Luža ml., Buri, M. Bednár, Pospíšil, Mikéska - A. Lipovský, V. Fekiač, Klimčík - Uhrík, Bíreš, D. Hudec - Podsedlý, Boltun, B. Mráz - Korytko, D. Fujerík, Klučiar.

    Rozhodca: Baluška - J. Tvrdoň, Návratek

    Diváci: 1132