Ľubľana – Znojmo 1:5 (kon.) | Záhreb – Vienna 4:1 (kon.)
koniec
HDD Olimpija Ľubľana
1:5 (0:0, 1:4, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Nedeľa 16.09.2012, 17:30 • Hala Tivoli • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    Díky za pozornost, v dalším kole přivítají Orli v pátek na domácím ledě úřadujícího mistra Linz. (19:53:48)
     
    Orli Znojmo vítězí v základní době také v druhém venkovním duelu nového ročníku Erste Bank Eishockey Ligy, což je počin, který se jim za celou loňskou sezónu nepovedl. Zároveň poprvé poráží Olimpiji Lublaň, které dnes zejména ve druhé třetině nedali šanci. O tři branky se postarala první útočná formace Jarůšek, Fiala, Strömberg.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:59
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny a dá se říct, že už i utkání.
     
    53:43
    Do branky tak musí nuceně náhradník Matič Boh.
     
    53:43
    Brankář Olimpije Jerry Kuhn (OLJ) z dnešního zápasu odstupuje, ale provedl to poněkud netradičním způsobem. Za nesportovní chování inkasuje od rozhodčích osobní trest do konce utkání.
     
    50:54
    Orli právě vstřelili branku!

    RICHARD JARŮŠEK má podíl už na třetí dnešní brance Orlů, tentokrát se dostal před Kuhna, gólmana si položil a do odkryté branky skóruje. Asistence: Ondřej Fiala a Jan Lattner.
     
    50:17
    Lublaň je kompletní, ale Orli zůstávají v náporu...
     
    48:17
    D´Alvise (OLJ) vyloučen za sekání.
     
    44:26
    Pokračuje se bez větších šancí, což Znojmu vyhovuje.
     
    41:48
    Hočevar se dostal do střelecké pozice, zamířil nad rameno Kacetla, ale také nad břevno branky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Znojmo druhou třetinu zcela ovládlo i střelecky, v této statistice mělo navrch v poměru 16:7, celkově po dvou třetinách 32:20 ve prospěch Orlů.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:16. Znojmo vyhrálo druhou dvacetiminutovku 4:1, což je jedna z nejlepších třetin Orlů v EBEL vůbec. Oproti první dvacetiminutovce se paradoxně téměř nevylučovalo, přesto diváci viděli pět branek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:21
    Fiala na ledě, Orli kompletní.
     
    36:21
    Fiala (ZNO) vyloučen za sekání.
     
    34:26
    Orli právě vstřelili branku!

    Tak to je famózní pětiminutovka pro Znojmo. Jedenáct vteřin po Fialově trefě se po chybě Olimpije v defenzivě trefuje DAVID BARTOŠ. Asistence: Martin Škadra a Juraj Rožník.
     
    34:05
    Orli právě vstřelili branku!

    Přesně za tři minuty skórují Orli znovu a opět je u toho první útok! Jarůškovu přihrávku tentokrát zužitkoval ONDŘEJ FIALA. Asistence: Richard Jarůšek.
     
    31:05
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo využívá chybu v rozehrávce Lublaně. Coulombe ztratil puk ve vlastní třetině, KIM STRÖMBERG se zjevil sám u vzdálenější tyče a nezaváhal. Asistence: Richard Jarůšek.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 31. D´Alvise (McBride, Ankerst) - 27. Uram (Sova, Štach), 32. Strömberg (Jarůšek), 35. Fiala (Jarůšek), 35. Bartoš (Škadra, Rožník), 51. Jarůšek (Fiala, Lattner)


    HDD Olimpija Ľubľana: Kuhn (54. Boh) – Ratchuk, Grahut, Thomas, Coulombe, Dervarič, Erman, Groznik, Pogodin – Ž. Pance, Musič, E. Pance – Ankerst, McBride, D´Alvise – Ropret, Hočevar, Verlič – Pesjak, Ferguson, Freeman.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl – Pláněk, Wharton, Štach, Sova, Bořuta, Škadra, Stehlík – Jarůšek, Fiala, Strömberg – Uram, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Lattner – Rožník, Bartoš, Beránek – Crowder.

    Rozhodca: Trilar (SLO), Kaspar – Ettlmayr, Siegel (všichni AUT)

    Diváci: 2000